Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

( function( d ) { var js, s = d.getElementById( 'outstream' ); js = d.createElement( 'script' ); js.async = true; js.src = '//s1.adform.net/banners/scripts/video/outstream/inview.js'; js.setAttribute( "data-pmp-id" , adformID ); s.appendChild( js ); } )( window.document );

( function( window, document, Adform ) { window._adform = window._adform || [];

_adform.push( [adformID+'.ad.ready', function() { document.getElementById( 'outstream' ).style.marginBottom = "16px"; }]);

_adform.push( [adformID+'.pmp.empty', function() { // adform empty console.log( 'adform ' + adformID + ' was empty, loading BB' );

( function( d ) { var js, s = d.getElementById( 'outstream' ); js = d.createElement( 'script' ); js.async = true; js.src = 'https://wonderus.bbvms.com/a/' + bbScript; s.appendChild( js ); } )( window.document );

// end adform empty }]); })( window, document, ( Adform = window.Adform || {} ) );

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Wolverhampton Wanderers FC
  • Siirtohuhut-WolvesPerustettu: 1877
  • Stadion: Molineux Stadium (32 050)
  • Kotikaupunki: Wolverhampton
  • Kotiasu: Oranssimusta
  • Vierasasu: Valkoinen
  • Manageri: Bruno Lage
  • Saavutukset: Englannin pääsarjan mestaruus kausina 1953-54, 1957-58 ja 1958-59, FA Cupin voitto 1892-93, 1907-08, 1948-49, 1959-60, UEFA Cupin finaalissa 1971-72.

Harmaa kausi

Europelit ja pitkä kausi 2019-20 veivät parhaan terän viime kaudesta. Kuva: Getty Images
  • Valioliiga: 13.
  • Pisteet: 45
  • 12 voittoa, 9 tasapeliä, 17 tappiota
  • Maaliero: 36-52
  • Cupit:
    • FA Cup: Viides kierros, hävisi Southamptonille
    • Liigacup: Toinen kierros, hävisi Stokelle

Wolverhampton oli viime kaudella kaukana siitä joukkueesta, joka nousi pari vuotta sitten Valioliigaan pelaamalla Mestaruussarjassa pääsarjatason jalkapalloa.

Wolvesin kaksi aiempaa kautta olivat mainioita. Valioliigaan noustuaan se tuli heti ensimmäisellä kaudella seitsemänneksi ja toisti saman tempun toissa kaudella, jonka aikana se pääsi myös Eurooppa-liigan puolivälieriin.

Viime kauden alla ja alkuvaiheessa Wolves menetti pari tärkeää pelaajaa, kun Matt Doherty siirtyi Tottenhamiin ja Diogo Jota Liverpooliin. Jotasta Wanderers sai sentään sievoisen 45 miljoonan euron korvauksen.

Omia rivejään Wolverhampton täydensi säästelemättä – ja vähemmän yllättäen portugalilaisella osaamisella. Teinihyökkääjä Fabio Silvasta maksettiin Portolle 40 miljoonaa euroa ja laitapuolustaja Nélson Semedosta Barcelonalle 30 miljoonaa euroa.

Etenkin Silvan siirto sai monet jälleen kyseenalaistamaan, kuinka pitkälle superagentti Jorge Mendesin koura ulottuu Wolverhamptonin hierarkiassa ja eurooppalaisessa huippujalkapallossa ylipäätään.

Etenkin kotimaassaan Portugalissa hän on hyvin vaikutusvaltainen ihminen. Silva oli ennen siirtoaan pelannut alle 800 minuuttia Porton edustusjoukkueessa ja tehnyt vain kolme maalia, mutta silti Wolves rikkoi siirtoennätyksensä hankkiessaan hänet.

Silva on yksi kaikkien aikojen kalleimmista teinipelaajista. Kuva: Getty Images

Edellä mainittujen lisäksi Wolverhampton hankki myös puolustajat Ki-Jana Hoeverin Liverpoolista ja Fernando Marçalin Lyonista. Lainadiileillä Wolves värväsi lisäksi keskikenttäpelaaja Vitinhan Portosta ja laitapuolustaja Rayan Aït-Nourin Angersista. Vitinhalle ei löytynyt yhden kauden jälkeen enää käyttöä, mutta Aït-Nourin Wanderers hankki pysyvästi itselleen.

Wolverhampton putosi liigacupista heti kauden toisessa ottelussaan hävittyään Mestaruussarjan Stokelle. Kauden ensimmäisen kolmannes sujui ilman suurempia ongelmia, kunnes koitti 29. marraskuuta. Wolves voitti tuona päivänä Arsenalin 2-1, mutta tuo ottelu on jäänyt ihmisten mieleen ainoastaan Raúl Jiménezin karmivasta loukkaantumisesta.

Wolvesin tähtihyökkääjä kolautti päänsä yhteen Arsenalin David Luizin kanssa ja mursi tilanteessa kallonsa. Meksikolaiskärjen kausi päättyi siihen paikkaan, ja Wolverhampton hyvästeli tuon illan jälkeen kärkikymmenikön sijat koko loppusesongin ajaksi.

Ennätyshankinta Silva joutui hyppäämään Jiménezin saappaisiin ainakin pari vuotta suunniteltua aiemmin. Lukuisista loukkaantumisista kärsinyt Wolves antoi paljon minuutteja muillekin nuorille pelaajille, osin pakon sanelemana.

Jiménezin loukkaantumisen jälkeen Wolves voitti seuraavasta 11 sarjaottelustaan vain yhden. Se eteni kyllä samalla aikavälillä FA Cupin neljännesvälierään, mutta kärsi siinä 0-2-tappion Southamptonille.

Wolvesin pelaajat osoittivat paidoillaan tukensa Jiménezille ottelussa Liverpoolia vastaan. Kuva: Getty Images

Ilonaiheet olivat harvassa. Lehtitietojen mukaan Wolves harkitsi tammikuussa potkuja päävalmentajalleen Nuno Espírito Santolle, vaikka hänelle oli annettu juuri viime syksynä jatkosopimus.

Talven siirtoikkunassa Wolverhampton yritti paikata Jiménezin lainaamalla Willian Josén Real Sociedadista. Brassihyökkääjä pääsi pikavauhtia avaukseen, mutta hän onnistui Wanderersin paidassa maalinteossa vain kerran.

Wolverhampton pysytteli keskikastissa kauden loppuun raapien pisteitä lähinnä häntäpään joukkueilta. Pari päivää ennen kauden viimeistä peliä Wolves ilmoitti, että sen ja Nunon tiet erkanevat kesällä neljän yhteisen vuoden jälkeen. Portugalilaisvalmentaja löysi kesäkuun lopussa itselleen uuden seuran, kun hänet pestattiin Tottenhamiin.

Wolvesin viime kausi oli vähintäänkin opettavainen. Jiménezin poissaolo ei yksin selitä sitä, miksi joukkue teki viidenneksi vähiten maaleja (36) koko sarjassa. Sillä oli myös sarjan viidenneksi huonoin maaliodottama, joten paikkoja ei syntynyt myöskään meksikolaisen paikkaajille.

Puolustuspään pelaamiseen ja kymmeneen nollapeliinsä Wolves voi olla verrattain tyytyväinen. Kauden parasta pelaajaa ei tarvitse miettiä pitkään; laitahyökkääjä Pedro Neto toi maaleillaan ja taistelutahdollaan edes hetkellisen hymyn kannattajien kasvoille.

Mitä siirtoja Wolverhampton on tehnyt kesällä? Mitä siirtoja saatetaan vielä nähdä? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla kesän siirrot”]

Olet joukkue-ennakon sivulla 2.

Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Hienosäätöä

Rui Patrícion tilalle tuotiin José Sá (kuvassa). Kuva: Getty Images

Wolverhampton on ollut siirtomarkkinoilla ajoissa liikkeellä. Uusia pelaajia on tullut julkaisuhetkellä neljä.

Viime vuosien luottovahti Rui Patrício siirtyi AS Romaan, mutta hänen tilalleen hankittiin toinen portugalilaistorjuja, Olympiakosin José Sá, josta maksettiin kahdeksan miljoonaa euroa. Uusia portugalilaisnimiä edustaa myös Barcelonasta lainattu laitahyökkääjä Fransisco Trincão, johon Wolvesilla on osto-optio.

Puolustukseensa Wolverhampton on ostanut viime kauden lainapelaajansa Aït-Nourin sekä 20-vuotiaan kolumbialaistopparin Yerson Mosqueran. Oikealle puolelle tuotiin lupaava 21-vuotias unkarilainen Bendegúz Bolla, joka lähti kuitenkin saman tien vuodeksi lainalle sveitsiläiseen Grassoppersiin.

Kipeimmin Wolves kaipaa uutta verta keskikentälle. Etenkin jos Rúben Nevesin lähtöhuhut konkretisoituvat siirtoon. Wolverhampton ei tee tänä kesänä isoja hankintoja ennen kuin se myy pelaajiaan, ja Neves on sen arvokkain kauppatavara.

Mös Adama Traoré on ollut siirtohuhujen kohteena. Muun muassa Leeds on ollut kiinnostunut Traorésta. Traorén kohdalla puhuttaisiin myös merkittävästä siirtokorvauksesta, joten Wolves voi hyvinkin kuunnella tarjouksia lihaskimpustaan. Mikäli hinta kohtaa, saattaa Wolves suostua myymään.

Potentiaalisten lähtijöiden listalla ovat myös Rafa Mir, Patrick Cutrone ja Bruno Jordão, mutta kaikki saanevat ainakin jonkinlaisen näytönpaikan uuden valmentajan silmien edessä. Rúben Vinagre lähti jo lainalle Sporting Lissaboniin.

Pääosin Wolverhampton on tyytyväinen nykyiseen ryhmäänsä. Seurassa ymmärretään, että viime kausi meni osittain penkin alle vaikean loukkaantumissuman takia.

Pelaajasiirrot

[get-transfer-table table=”243″ team=”Wolverhampton”]

Ketkä ovat Wolverhamptonin suurimmat tähdet? Entä kuka lyö läpi ensi kaudella? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla tähtipelaajien esittely ja läpimurtopelaaja”]

Olet joukkue-ennakon sivulla 3.

Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Tähdet

Rúben Neves
24 vuotta
Keskikenttäpelaaja

Rúben Neves on elintärkeä Wolvesille. Kuva: Getty Images

Neves ei ole ehkä 24-vuotiaana yltänyt vielä niihin odotuksiin, joita hänelle asetettiin, kun hän kipparoi kasvattajaseuraansa Portoa vain 18 vuoden iässä. Mutta loistava keskikenttäpelaaja hänestä on joka tapauksessa tullut.

Käytännössä kaikki muut seurat hieroivat epäuskoisina silmiään, kun tuolloin Mestaruussarjassa pelannut Wolves hankki Nevesin Portugalin suurseurasta 18 miljoonalla eurolla.

Viime kausi ei ollut Nevesin parhaasta päästä, mutta Wolvesin kannattajien keskuudessa ollaan tyytyväisiä, että hän on viihtynyt seurassa näinkin pitkään.

Pedro Neto
21 vuotta
Laitahyökkääjä

Pedro Neto oli vaikean viime kauden valopilkku. Kuva: Getty Images

Täysimittainen tähtipelaaja Neto, 21, ei välttämättä vielä ole, mutta hän on hyvää vauhtia matkalla sellaiseksi.

Nuori portugalilainen nousi viime kaudella odotettua suurempaan rooliin, kun Jota myytiin ja Jiménez loukkaantui. Hän oli lähes kaikilla mittareilla Wolvesin hyökkäyspään paras pelaaja.

Conor Coady
28 vuotta
Keskuspuolustaja

Conor Coady kantaa kapteeninnauhaa Wolvesissa. Kuva: Getty Images

Wolverhamptonin avauskokoonpanosta ei liikaa kotimaisia pelaajia löydy, ja siksi etenkin kannattajille on niin tärkeää, että kapteeni ja luottotoppari Coady, 28, on Englannin maajoukkuepelaaja.

Coady on edustanut Wolvesia kesästä 2015 lähtien ja pelannut seurassa lähes 300 ottelua.

Häneltä on jäänyt kuuden kauden aikana ainoastaan 16 sarjaottelua väliin Wanderersin paidassa, mikä kertonee kaiken oleellisen hänen merkityksestään joukkueelle.

Läpimurtopelaaja – Francisco Trincão

Kesän paras hankinta? Kuva: Getty Images

Trincãon, 21, siirto saattaa osoittautua yhdeksi kesän parhaista.

Wolverhampton oli ajoissa paikalla rahaa kaipaavan Barcelonan tyhjennysmyynnissä ja nappasi yhden Portugalin suurimmista lupauksista itselleen osto-optiollisella lainasopimuksella. Option suuruus on tiettävästi noin 30 miljoonaa euroa.

Trincão vietti Barcelonassa vain yhden kauden ja pääsi tähtisikermän avauskokoonpanoon vain kymmenen kertaa, mutta sitä ennen hän oli yksi kotimaansa liigan kuumimmista pelaajista.

Miten Wolverhampton pelaa ja minkälaisella ryhmityksellä? Entä mikä on Wolvesin ihanneavaus? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla valmennus, peliryhmitys sekä ihanneavaus”]

Olet joukkue-ennakon sivulla 4.

Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

Tuntematon suuruus

Valmennusryhmä

  • Manageri: Bruno Lage
  • Apuvalmentaja: Alex Silva
  • Maalivahtivalmentaja: Tony Roberts
  • Analyytikko: Diogo Camacho
  • Valmennusstrategian päällikkö: Jhony Conceicao
Kuva: Getty Images

Wolverhampton ei viivytellyt uuden päävalmentajansa pestaamisessa. Portugalilaiselle Lagelle, 45, iskettiin kolmevuotinen sopimus käteen vain pari viikkoa sen jälkeen, kun seura oli ilmoittanut Nunon lähdöstä. Lehtitietojen mukaan Lage oli Wanderersin ykkösvaihtoehto siitä hetkestä lähtien, kun Nunon tiedettiin poistuvan seurasta.

Lage tajusi jo parikymppisenä, että hänestä tulisi parempi valmentaja kuin pelaaja. Hän aloitti valmentamisen Vitoria de Setubalin juniorijoukkueen apuvalmentajana ja kierteli pitkään kotimaansa alemmilla sarjatasoilla ja amatööriseuroissa.

Vuonna 2004 Lage siirtyi valmentajaksi Benficaan, jossa hänen toimintaympäristönsä oli ammattimaisempi kuin koskaan ennen. Portugalin suurseuran akatemiassa hän valmensi muun muassa Manchester Cityn nykyisiä tähtiä Rúben Diasia, Bernardo Silvaa ja João Canceloa.

Vuosiksi 2012-2014 Lage lähti valmentamaan Shabab Al-Ahlin nuoria Dubaihin, jossa hän tapasi mentorinsa Carlos Carvalhalin.

Lage (vas.) ja Carvalhal ovat valmentaneet yhdessä ja kirjoittaneet yhdessä kirjan. Kuva: Getty Images

Lage ei ole Valioliigan seuraajille välttämättä kovin tuttu nimi, mutta hän on työskennellyt Englannissa aiemminkin. Carvalhal otti hänet apuvalmentajakseen Sheffield Wednesdayhin ja Swanseaan, jota kaksikko luotsasi lyhyesti pääsarjatasolla.

Englannin-vuosien jälkeen Lage palasi Portugaliin ja Benficaan, jossa hän sai vastuulleen seuran reservit. Yksi asia johti toiseen, ja tammikuussa 2019 Lage nousi Benfican edustusjoukkueen väliaikaisvalmentajaksi ja sai vetovastuun vakituisesti itselleen vain kahden pelin jälkeen.

Lagen ensimmäinen kaudenpuolikas Benfican käskyttäjänä oli sensaatiomainen: hän johdatti punapaidat Portugalin liigamestaruuteen voittamalla yhtä vaille kaikki ottelunsa (18/19) yhteismaalein 72-16.

Toisen kautensa Lage aloitti lähes yhtä vakuuttavasti voittaen Sporting Lissabonin Portugalin Supercupissa 5-0. Mestarien liigassa Benfica jäi lohkovaiheeseen, mutta kotimaan pääsarjassa Lagen poppoo voitti 19:stä ensimmäisestä ottelustaan 18 kappaletta. Kaikki sujui loistavasti, kunnes koitti helmikuu. Seuraavat kymmenen ottelua tuottivat vain kaksi voittoa, ja Lage jätti Benfican. Joidenkin lähteiden mukaan hän sai potkut, toisten mukaan hän erosi itse.

Lage oli lähes vuoden vailla töitä, kunnes hänet nimitettiin Wolvesin päävalmentajaksi. Seuran puheenjohtaja Jeff Shi vaikuttui tiettävästi suuresti, kun Lage esitteli suunnitelmansa ja tulevaisuuden visionsa hänelle. Wolverhamptonin seurajohdolle oli äärimmäisen tärkeää, että uusi valmentaja haluaa antaa mahdollisuuksia nuorille, ja Lage vastasi kuvausta täydellisesti.

Peliryhmitys – muoto

Wolverhamptonin ryhmitelmä tulee kokemaan suurehkon muutoksen. Nunon suosima 3-4-3 vaihtuu todennäköisesti Lagen 4-4-2:een.

Tietyt elementit pitävät paikkansa, mutta kokonaiskuvassa pelaaminen tulee näyttämään erilaiselta. Isoin muutos on siirtyminen kolmen topparin linjasta kahteen keskuspuolustajaan. Kaikilla puolustajilla, etenkin kapteeni Coadylla, on yhä suuri vastuu pelin avaamisessa, mutta varsinkin topparien on totuteltava siihen, että tuki ei löydy enää yhtä läheltä kuin ennen.

Coadyn vierellä toisena topparina pelaa Willy Boly tai Romain Saïss, jolla saattaa olla etulyöntiasema vasenjalkaisuutensa ansiosta. Sama koskee myös Max Kilmania, mutta hän on keskuspuolustajista kauimpana avauksen paikkaa. Nuori hankinta Mosquera lienee ensimmäisellä kaudellaan oppipojan roolissa.

Lage pelaa erittäin hyökkäävillä laitapakeilla. Vasemmalle ovat tarjolla kokeneet Marçal ja Jonny Otto, mutta nuori Aït-Nouri saattaa viedä pidemmän korren hyökkäysominaisuuksiensa takia. Lisäksi hänen kilpailijansa ovat kärsineet loukkaantumisista.

Oikealla aloittaa viime vuoden jättihankinta Semedo, mutta hänen paikkansa on vaarassa, jos esitykset eivät parane. Hoever ja Oskar Buur kirittävät portugalilaispakkia, joskin toinen heistä saattaa lähteä lainalle.

Semedon debyyttikausi Valioliigassa ei ollut parhaasta päästä. Kuva: Getty Images

Keskikentän keskustassa pelaa Neves, joka saa rinnalleen joko Leander Dendonckerin tai hieman hyökkäysvoittoisemman João Moutinhon. Nuori Morgan Gibbs-White napsii minuutteja sieltä sun täältä ja Dendoncker pystyy pelaamaan myös topparina.

Pelinavausvaiheessa Wolvesin muoto muistuttaa 2-4-2-2:hta, jossa toinen keskikenttäpelaajista, todennäköisesti Neves, laskeutuu hakemaan palloa toppareilta. Keskuspuolustajat pyrkivät myös avaamaan pitkillä syötöillä laitapakeilla, jos siihen aukeaa mahdollisuus.

Hyökkäyspään tonteille Wolvesissa on eniten tunkua, mutta siellä se on kärsinyt myös loukkaantumisista, mikä saattaa sekoittaa pakkaa alkukaudesta. Jiménez on täysikuntoisena selkeä avauksen nimi, mutta hän saattaa saada vierelleen joko Silvan tai tuulennopean voimapesän Adama Traorén. Jiménezin kärkipari määrittelee sen, kumpi hyökkääjistä tulee enemmän palloa vastaan.

Laitapakkien nousujen myötä Wolvesin laitahyökkääjät tulevat paljon kohti keskustaa, joten sisäänpäin leikkaavat Neto ja Trincão nauttinevat suurta vastuuta. Myös väkkärä Daniel Podence kilpailee avauksen paikasta.

Traoré on aiemmilta kausilta tuttu näky hyökkäyksen laidoilla, mutta uusi systeemi tarkoittanee hänen siirtymistä keskushyökkääjäksi. Ei olisi myöskään suuri yllätys, jos häntä kokeiltaisiin nousevana laitapakkina, mutta Traorélla on selkeitä puutteita puolustuspelaamisessaan.

Prässätessä Wolvesin keskushyökkääjät pyrkivät katkomaan syöttölinjoja vastustajan keskikenttäpelaajille ja laitahyökkääjät laitapakeille. Wolves ei prässää korkealta ja kovaa, vaan se pitää 4-4-2-formaationsa hieman tiivistettymässä muodossa keskiviivan tuntumassa.

Tämä auttanee siirtymisessä Nunon jälkeiseen aikaan, sillä Wolves ei paineistanut hänenkään alaisuudessa vastustajaa syvällä sen kenttäpuoliskolla. Jos ensimmäinen prässilinja murretaan, laitahyökkääjät kaventavat auttamaan keskikenttäpelaajia aktiivisessa prässissä.

Ihanneavaus (4-4-2)

Pelaajalista

[table id=175 /]

Mistä sijoista Wolverhampton pelaa ensi kaudella? Mitä haasteita voi olla luvassa? Entä mitä mahdollisuuksia? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla arvio sijoituksesta”]

Olet joukkue-ennakon sivulla 5.

Joukkue-ennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä joukkue-ennakon sisällysluettelo

TOP6 vielä kaukana

Sijat: 11-13

Wolves lähtee uudessa komennossa ja kovin tavoittein tulevaan kauteen. Seurassa halutaan menestyä ja pelata säännöllisesti europelejä, mutta uuden valmentajan kanssa on myös ymmärrettävä realiteetit. Uusi pelitapa vaatii aikaa. Joukkue ei ole myöskään merkittävästi parantunut viime kaudesta, ja kahta tähteä, Nevesiä ja Traoréa, huhutaan uusiin ympyröihin.

Jos kaikki menee nappiin, voi Wolves palata nopeasti taistelemaan paikasta kuuden joukkoon, mutta odotettavissa on haasteita. Keskikasti vaikuttaa kauden alla todennäköisimmältä skenaariolta.

Lage saa ajettua pelitapaansa sisään ja luultavasti uusia pelaajia nähdään myös tammikuussa. Wolves antaa varmasti kohtalaisesti pelimerkkejä Lagelle, varsinkin jos pelaajamyyntejä tapahtuu. Wolvesin katseet ovat enempi kuitenkin tulevaisuudessa, ja kausi 2021-22 on tietynlainen välikausi vanhan ja uuden kohdatessa.

Mahdollisuudet

Lage on todistetusti erittäin osaava valmentaja, joka voi nostaa etenkin joukkueen nuoret pelaajat seuraavalle tasolle.

Wolverhamptonin avauskentällinen ei ole Valioliigan paras, mutta se on erittäin kilpailukykyinen. Sillä on maajoukkuetason pelaajia lähes jokaiselle tontille.

Paikka europeleissä on realistinen tavoite Wolvesille, mutta sen on parannettava viime kaudesta merkittävästi.

Haasteet

Uuden valmentajan suunnitelmien sisäistäminen vie aikansa. Lage saanee rakentaa projektiaan rauhassa, mutta seurassa kaivataan myös tuloksia heikon viime kauden jälkeen.

Jiménezin paluu huipputasolle ei ole mikään itsestäänselvyys. Jos meksikolaiskärki onkin loukkaantumisensa jäljiltä varjo entisestään, niin Wanderers on saman ongelman edessä kuin viime kaudella: kuka tekee maalit?

Maalivahtiosastolla Wolves vaihtoi astetta heikompaan torjujaan. Sá on ollut Portugalin maajoukkueringissä neljä vuotta mukana, mutta hän ei ole debytoinut vielä, sillä hän on seurannut penkiltä ja kotisohvalta, kun Wolvesin edellinen ykkösvahti Patrício on kahminut kaikki minuutit.

Paljon riippuu myös siitä, jatkavatko Neves ja Traoré Wolvesissa. Heidän korvaaminen saattaisi koitua liian vaikeaksi tehtäväksi.

[td_block_11 custom_title=”Wolverhampton -uutiset” tag_slug=”wolverhampton” limit=”2″ ajax_pagination=”load_more”]