Liverpool pelasi sunnuntai-iltana ystävyysottelun espanjalaisseura Athletic Bilbaota vastaan.

Anfieldilla pelattu kamppailu lähti Liverpoolin kannalta loistavasti käyntiin. Diogo Jota huudatti kotiyleisöä avaamalla punapaitojen maalihanat vain 13 minuutin pelin jälkeen.

Avausjakson lopulla stadion kuitenkin hiljeni, kun laitapuolustaja Andrew Robertson jäi tuskaisena maahan makaamaan ja huutamaan kivusta.

Robertson teki uhrautuvaisesti töitä alaspäin blokatakseen keskityksen boksiin, mutta väänsi samalla nilkkansa nurmea vasten.

Videohidastukset tilanteesta näyttävät hänen nilkkansa taittuvan todella ikävännäköisesti, mikä on saanut kannattajat pelkäämään pahinta.

Vaikka Robertson pystyi kävelemään lääkintämiesten tukemana pois kentältä, saattaa Skotlannin maajoukkuemiestä odottaa pitkä tauko pelikentiltä.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Dr. Rajpal Brar, DPT

@3cbPerformance
💥#LFC Andy Robertson injury:
- Ankle turns inwards (very likely inversion ankle sprain)
- He was able to walk off which is a good sign. Typically means not a fracture & lesser severity
- Return timeline depends on severity (exam likely ongoing + imaging)

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

https://twitter.com/VelosoHD/status/1424408359290261507

Robertson on ollut jo pitkään yksi Liverpoolin tärkeimpiä pelaajia. Hän on jäänyt viimeisen neljän vuoden aikana vain yhdestä ottelusta paitsi loukkaantumisen takia.

Jürgen Klopp kommentoi Robertsonin vammaa ottelun päätyttyä. Saksalaisluotsi ei ole varma pelaako laitapuolustaja Liverpoolin kauden ensimmäisessä valioliigaottelussa Norwichia vastaan ensi viikon lauantaina.

– Emme tiedä tällä hetkellä, kuinka vakavasta asiasta on kyse. Hän nyrjäytti nilkkansa. Kipu on jo rauhoittunut, mutta huomenna tehdään tarkemmat arviot ja tähystys. Sitten tiedämme enemmän, totesi Klopp lehdistölle.