Chelsea pelaa parhaillaan UEFA Super Cupin ottelua Villarrealia vastaan. Ottelun on 1–0 sinipaitojen hyväksi ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Chelsean ainokaisen viimeisteli erinomaisesta preseason-kaudesta nauttinut Hakim Ziyech. Marokon maajoukkuelaituri ohjasi Kai Havertzin keskityksen sisään puolen tunnin kohdalla.

Noin kymmentä minuuttia myöhemmin Ziyech joutui kuitenkin jättämään kentän tuskaisen näköisenä. Entisen Ajax-tähden olkapää näytti menneen sijoiltaan hänen puolustaessa Villarrealin kulmapotkua.

Ziyech makasi pitkään nurmen pinnassa, jonka jälkeen hänet talutettiin pois. Erinomaisesti pelanneen laiturin tilalle asteli yhdysvaltainen Christian Pulisic.