Everton-hyökkääjä Moise Kean on siirtymässä Internazionalen riveihin, kertoo Sky Sports.

21-vuotias Kean pelasi viime kauden lainalla Paris Saint-Germainissa ja teki komeat 13 maalia 26 pelaamassaan Ligue 1:n ottelussa. Loistavasti sujuneen debyyttikauden jälkeen italialaishyökkääjän oli tarkoitus siirtyä pysyvästi PSG:n riveihin, mutta vastoin kaikkia odotuksia näin ei kuitenkaan tapahtunut.

Kean palasi kesällä Evertoniin, mutta Sky Sportsin mukaan hänen agenttinsa Mino Raiola on käynyt viime päivinä neuvotteluja hyökkääjän siirrosta Interiin. Italian viime kauden mestarijoukkueella on tällä hetkellä huutava tarve hyökkääjälle, sillä joukkueen ykköstykki Romelu Lukaku siirtyy Chelseaan.

Kean siirtyi Evertoniin kesällä 2019 Juventuksesta. Ensimmäisellä, ja ainakin toistaiseksi ainoalla kaudellaan hänellä oli sopeutumisvaikeuksia englantilaiseen jalkapalloon ja 38 ottelussa syntyi vain neljä maalia. Italialaisen sopimus ulottuu aina kesään 2024 asti, mutta Everton on valmis kauppaamaan hänet.