Leeds haluaa tehdä jatkosopimuksen hyökkääjänsä Patrick Bamfordin kanssa karkottaakseen Tottenhamin hänen kintereiltä, kertoo The Telegraph.

Bamford, 27, pelaa Leedsissä yhä samalla nelivuotisella sopimuksella, jolla hän saapui seuraan Middlesbrough’sta kesällä 2018. Näin ollen hänen nykyinen diilinsä päättyy tämän kauden jälkeen.

Tottenham on pitänyt Bamfordia jo jonkin aikaa silmällä. Spursin ykköskohde on Fiorentinan Dušan Vlahović, mutta serbialaiskärki halutaan pitää Italiassa.

Viime kaudella Bamford oli Leedsin avauksessa yhtä vaille kaikissa sarjaotteluissa. Hän oli 17 osumallaan Valioliigan toiseksi tehokkain englantilaispelaaja Tottenhamin Harry Kanen jälkeen.

Bamford oli ehdolla Englannin EM-kisajoukkueeseen, mutta Englannin päävalmentaja Gareth Southgate valitsi lopulta Aston Villan Ollie Watkinsin ryhmäänsä. Southgate oli lauantaina Valioliigan avauskierroksella seuraamassa Manchester Unitedin ja Leedsin välistä ottelua, mutta Bamfordin uroteot jäivät vähiin Leedsin hävitessä 1-5.