Manchester City on tarkkaillut Solihull Moorsin hyökkääjää Kyle Hudlinia, kertoo The Athletic.

Hudlin, 21, harjoittaa ammattiaan Englannin viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla, eikä siten lukeudu maailman nimekkäimpien kärkipelaajien joukkoon, mutta hänestä on kirjoitettu Britteinsaarilla useitakin lehtiartikkeleita.

Kiinnostus Hudlinia kohtaan kumpuaa erityisesti hänen pituudestaan. Hänellä on nimittäin mittaa 206 senttiä, mikä tekee hänestä Ison-Britannian ammattilaiskenttien pisimmän kenttäpelaajan. Esimerkiksi Englannin maajoukkueen entinen hyökkääjä Peter Crouch on 201 senttiä pitkä. Valioliigan avauskierroksella pelanneista maalivahdeista yksikään ei yllä kahden metrin rajaan.

Manchester City tarkkaili Hudlinia ensin videoklippien välityksellä, ja viime viikonloppuna sen edustajat olivat seuraamassa hujoppihyökkääjän otteita harjoituspelissä Notts Countya vastaan.

Hudlinia on huhuttu myös Mestaruussarjan Middlesbrough’hun ja Cardiffiin. Tammikuussa hän kertoi The Sunin haastattelussa, että haaveilee Englannin korkeimmilla sarjatasoilla ja Mestarien liigassa pelaamisesta.

– Juuri nyt nautin elämästä Solihullista, mutta se ei tarkoita, etteikö minulla olisi tavoitteita Englannissa ja Mestarien liigassa. En halua mennä asioiden edelle. Ymmärrän, kuinka iso se hyppy sille tasolle olisi, mutta haluan tehdä sen hypyn.

Hudlinin mukaan hänet luokiteltiin nuorempana kokonsa takia automaattisesti keskuspuolustajaksi. Hän sai kuitenkin jalkapallo-oppinsa katupeleissä, joissa koko oli toissijainen asia teknisyyden rinnalla.

– Valmentajat luulivat, että minulla oli vain yksi ässä hihassani. Minua peluutettiin topparina vain sen takia, että olin iso. Varttuessani pelasin kuitenkin aina pallo jalassa ja tein temppuja. En ole harjoitellut isona kaverina, enkä ole treenannut minkään akatemian kanssa. Olen aina ollut pienien teknisten pelaajien ympäröimänä, ja siellä on näytettävä taitonsa.

Squawka

@Squawka
Kyle Hudlin's 2020/21 end-of-season awards for @SolihullMoors:

◉ Joint-top scorer (11 goals)
◉ Young Player of the Season
◉ Goal of the Season

The 21-year-old is 6ft 9inches tall. 🗼