Liverpoolin Sheffield Unitediin täksi kaudeksi lainaama toppari Ben Davies on kertonut, miksi hän päätti lähteä Anfieldilta vain kuuden kuukauden jälkeen.

Davies saapui Liverpooliin talven siirtoikkunan viimeisenä päivänä, mutta hän ei ole pelannut vielä ainuttakaan virallista ottelua seuran väreissä. Loukkaantuneiden huipputopparien tuuraajana kunnostautuivat Nat Phillips ja Rhys Williams.

Daviesille kertyi peliminuutteja kesän pre-seasonin aikana, mutta kävi nopeasti selväksi, että lainasiirto on paras vaihtoehto kaikkien osapuolien kannalta. Miehen siirtyminen Mestaruussarjaan vahvistettiin maanantaina.

– Se (Liverpooliin siirtyminen) oli siirto, josta ei voi koskaan kieltäytyä. Se oli todella jännittävää, 26-vuotias Davies kertoo Sheffield Unitedin verkkosivujen haastattelussa.

– Siellä kaikki on uskomatonta. Sitä ei usko ennen kuin todella pääsee sinne ja näkee sen itse. Joten minulla on ollut hyvät kuutisen kuukautta, mutta jalkapallon pelaaminen on tärkein asia kenelle tahansa pelaajalle.

– Se sai minut tulemaan lainalle. Toivottavasti pelaan joitakin otteluja ja saan taas nauttia siitä kilpailullisesta puolesta.

Lähde: Liverpool Echo