Valioliigaan noussut Brentford on hankkinut espanjalaisvahti Álvaro Fernándezin, 23, kauden 2021-22 kattavalla lainasopimuksella, johon sisältyy osto-optio.

Fernández siirtyy valioliigaviheriöille espanjalaisseura Huescasta, jota hän edusti kahden viime kauden ajan. Espanjalaisvahti pelasi viime kaudella La Ligassa 22 ottelua ja piti maalinsa puhtaana viisi kertaa.

Fernández teki kesäkuussa debyyttinsä Espanjan A-maajoukkueessa Liettuaa vastaan. Hän kuului myös Espanjan olympiajoukkueeseen, joka voitti Tokiossa olympiahopeaa.

Olemme yrittäneet hankkia Álvaroa koko kesän ajan, mutta hänen osallistumisensa olympialaisiin viivästytti hänen saapumistaan. Odotamme innolla, mitä hän voi saavuttaa kanssamme tällä kaudella ja mahdollisesti sen jälkeenkin, Brentfordin jalkapallojohtaja Phil Giles paljasti seuran verkkosivuilla.

Brentfordissa Fernández kilpailee peliajasta David Rayan kanssa, joka on ollut seuran kiistaton ykkösvahti kahden viime kauden ajan.

Brentford FC

@BrentfordFC
Welcome to #BrentfordFC Álvaro Fernández

The goalkeeper signs from @SDHuesca on a one-year loan deal with an option for permanent transfer, subject to international clearance.

#BienvenidosAlvaro