Crystal Palacen ex-omistaja Simon Jordan nauraa 100 miljoonan punnan hintalapulle, jonka West Hamin kerrotaan asettaneen keskikenttäpelaaja Declan Ricelle.

Muun muassa Manchester Unitedin ja Chelsean tiedetään olevan kiinnostuneita 22-vuotiaasta Ricesta, joka on jo tehnyt läpimurtonsa Englannin A-maajoukkueessa.

– Tehdään selväksi tästä hölynpölystä, jota te esitätte siitä, että David Moyes on kertonut tämän olevan 100 miljoonan punnan pelaaja, Jordan sanoi talkSPORT-kanavalla.

– Hänellä ei ole 100 miljoonan punnan pelaajaa, koska jos hänellä olisi, joku tarjoaisi 100 miljoonaa puntaa ja he myisivät tämän. Jos West Hamin edustajat ovat huoneen ainoat ihmiset, jotka pitävät tätä 100 miljoonan punnan pelaajana, eikä kukaan muu pidä, niin silloin tämä ei ole 100 miljoonan punnan pelaaja. Eikö vain?

Joka tapauksessa Ricen markkina-arvo on nousussa, sillä hänellä on takana erittäin vahva kausi. Pirteiden maajoukkue-esitysten ohella keskikenttämies oli runkopelaaja seurajoukkueessaan, joka ylsi eurokentille.

Rice on pelannut West Hamin väreissä 179 ottelua ja tehnyt niissä viisi maalia. Mies ei ole esiintynyt muiden seurojen väreissä ammattilaisurallaan.