Tottenham hävisi torstaina portugalilaisen Paços de Ferreiran vieraana 0-1 Konferenssiliigan playoff-kierroksen avausosassa.

Lontoolaisilla oli avausjaksolla pahoja käynnistymisvaikeuksia. Tottenham piti huolen pallonhallinnasta, mutta se sai luotua ensimmäisellä puolikkaalla vain yhden maalintekoyrityksen.

Spursin ahdinko yltyi entisestään tauon kynnyksellä, kun Paços heilutti verkkoa. Tottenhamille sattui pallonmenetys keskikentällä ja Paços iski nopeasti vastaan. Peliväline toimitettiin Lucas Silvalle läpiajoon, ja brassihyökkääjä vei tarkalla sijoituksella kotijoukkueen johtoon.

Toisella puoliajalla Tottenham piti entistä enemmän palloa, mutta se oli yhtä tehoton kuin avausjaksolla. Loppuvihellyksen soidessa Spursille ei ollut kirjattu yhtään laukausta kohti maalia.

Toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina Lontoossa. Otteluparin voittaja etenee Konferenssiliigan lohkovaiheeseen.