Etihad Stadiumin välipalavalikoimaan on lisätty uusi ja hyvin epätavallinen vaihtoehto. Manchester City on nimittäin ilmoittanut ottavansa käyttöön ”syötävät kahvikupit” kaikissa kauden 2021-22 kotipeleissään.

Valioliigan hallitseva mestari esitteli lukuisia uusia ruoka- ja juomavaihtoehtoja ennen Norwichia vastaan pelattavaa valioliigaottelua tänä viikonloppuna. Seura kertoi tämän olevan osa pyrkimystään lisätä paikallisia ateriointipalveluita ja vähentää ympäristöjätettä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Manchester City

@ManCity
To welcome fans back, we're offering half price food and drink inside the stadium at the concourse bars and concessions between 1-2pm for our fixture against Norwich City this Saturday! 🙌

More details 👇

🔷 #ManCity | mancity.com

Paikallista ruokaa ja käsityöläisolutta koskevien lupausten joukossa oli kuitenkin silmiinpistävä ilmoitus uudesta tavasta vähentää roskia: ”Syö vain kuppisi!”

[readmore from=Manchester-City]

Kannattajia ei kuitenkaan pakoteta syömään kahvikuppejaan, jos he eivät sitä halua.

Vaikka Manchester City ei kerro yksityiskohtia siitä, mistä syötävät kahvikupit valmistetaan, tehdään ne todennäköisesti vohveli- tai keksityyppisestä ruoasta – aivan kuten jäätelötötteröiden kanssa.

Kuppien käyttö on osa Cityn pyrkimystä vähentää muovijätettä, sillä seura ilmoitti myös, että olutta tarjoillaan jatkossa paperikupeissa.