Tanskan maajoukkuepuolustaja Jannick Vestergaard on loukkaantunut Leicester Cityn harjoituksissa. Hän on sivussa ainakin maanantai-illan valioliigaottelusta West Hamia vastaan.

Southamptonista vajaalla 18 miljoonalla eurolla ostettu Vestergaard liittyi Brendan Rodgersin miehistöön vasta 11 päivää sitten. Vestergaard hankittiin osittain Wesley Fofanan vakavan loukkaantumisen vuoksi, sillä ranskalaisen ei odoteta pelaavan enää tänä vuonna.

Leicesterissa toivotaan, ettei Vestergaardin kohdalla ole kyse yhtä vakavasta vammasta. Viime kaudella 29-vuotias loukkasi polvensa ja oli sivussa joulukuun puolivälistä helmikuuhun saakka.

Tuore takaisku tarkoittaa kuitenkin sitä, että Leicester on jälleen vajaamiehinen puolustuksessa, kun se matkustaa tänään illalla Lontooseen. Keskuspuolustaja Jonny Evans on edelleen poissa jalkavaivan takia, eikä Ryan Bertrand ole käytettävissä annettuaan positiivisen koronanäytteen.

Leicesterin ja West Hamin välinen kamppailu päättää valioliigakauden 2021-22 toisen ottelukierroksen. Peli potkaistaan käyntiin tänään maanantaina kello 22.00 Suomen aikaa.

Lähde: The Athletic