Ranskalaisseura Nicen puheenjohtaja väittää keskikenttäpelaaja Mattéo Guendouzin valehdelleen viikonlopun kohuottelun yhteydessä saamistaan vammoista. Asiasta uutisoi Goal.

Nicen ja Marseillen kohtaaminen jouduttiin keskeyttämään ison yhteenoton takia reilu vartti ennen loppua. Kahakassa oli mukana pelaajia, faneja, valmentajia ja muuta henkilökuntaa.

Vierasjoukkueen pelaajista useamman kerrotaan saaneen lieviä vammoja. Arsenalin täksi kaudeksi Marseillen miehistöön lainaama Guendouzi esitteli ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa ruhjeitaan.

Nyt nizzalaisseuran pomo Jean-Pierre Rivère syyttää 22-vuotiasta Guendouzia kuitenkin valehtelijaksi.

– Lukuun ottamatta sitä kuvaa, joka on ollut kaikkialla, Marseillen pelaajiin ei kohdistunut väkivaltaa. Kuvat muuten todistavat, että Guendouzilla ei ollut jälkiä kaulassaan hänen ollessaan kentällä, hän kommentoi L’Équipe-lehden mukaan.

Marseillen viestintäpäällikkö Jacques Cardoze tyrmää Rivèren puheet.

– Siellä oli haavoja, meillä oli riippumaton lääkäri Marseillessa. Lääketieteellisiä todistuksia tullaan esittämään. Nämä ovat elementtejä, jotka mahdollistavat liigan ja kurinpitokomitean tutkinnan.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Get French Football News

@GFFN

Get French Football News

@GFFN
OGC Nice ultras drew blood from Dimitri Payet on his back & other Marseille players have strangle marks on their necks, according to Amazon.
Matteo Guendouzi & Luan Peres with strangle marks on their necks. (RMC)