Liigacupin ottelun yhteydessä tapahtui tiistai-iltana erikoinen välikohtaus, kun Kakkosliigassa pelaavan Oldhamin kannattajat alkoivat heittää kentälle tennispalloja ja soihtuja.

Kyseessä oli tyytymättömien kannattajien mielenilmaus seuran omistajia vastaan ottelun alussa. Sky Sports on julkaissut välikohtauksesta lyhyen videon Twitterissä.

Videolla näkyy, kuinka kentälle sataa päätykatsomosta tennispalloja ja pelaajat heittelevät niitä kentän laidalle. Myös kenttähenkilökunta on paikalla keräämässä palloja.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Sky Sports News

@SkySportsNews
Tennis balls and flares have been thrown onto the pitch at Boundary Park as Oldham Athletic fans protest against the club's ownership 😮

Daily Star -lehden mukaan osa kannattajista on sitä mieltä, että omistaja Abdallah Lemsagam ja hänen urheilujohtajaveljensä Mohamed eivät ole hyväksi seuralle.

Lehti kertoo, että viimeksi kuluneiden parin vuoden aikana yhä useampi kannattaja on alkanut boikotoida kotipelejä, jotta omistajat eivät saisi kassaansa rahaa.

Oldhamin ja Accrington Stanleyn kohtaaminen jäi maalittomaksi, mutta Oldham nappasi jatkopaikan voitettuaan rangaistuspotkukilpailun 5–4.

Daily Starin mukaan myös viime viikonlopun Colchester-kamppailun yhteydessä nähtiin mielenilmaus, kun pieni kannattajaryhmä rynni kentälle ja juoksi kohti omistajien aitiota huutaen ”Haluamme Abdallahin ulos”.