Mikäli jostain syystä on lukijalta jäänyt huomaamatta, on nyt hyvä huomauttaa, että Manchester United on tehnyt luksushankintojen luksushankinnan ostamalla Cristiano Ronaldon, 36, Juventuksesta. Ronaldo käy vielä lääkärintarkastuksessa, minkä jälkeen hänen työlupansa laitetaan kuntoon. Sen jälkeen on portugalilainen valmis palaamaan ”kotiinsa” vähintään kahdeksi vuodeksi.

Jalkapalloa seuraavassa maailmassa siirto on tietenkin kirvoittanut näppäinsormet sadoilta tuhansilta käyttäjiltä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Entisen Manchester Unitedin puolustajan Rafaelin, 31, twiitti keräsi huomiota yksinkertaisuudellaan.

– Kuningas on takaisin kotona, sanoi hän.

Kuningas ja koti. Nuo kaksi sanaa varmasti nousivat monelle mieleen ensimmäisenä, kun epätodelliselta tuntunut kauppa julkistettiin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Suosittu Footy Humour -tili puolestaan muistutti, että Manchester Unitedissa ovat ajat muuttuneet siitä, kun Ronaldo viimeksi oli Old Traffordilla. Tili irvaili Jesse Lingardille, Daniel Jamesille ja Phil Jonesille. Julkaisun mukaan voi olla, että Ronaldo suhtautuu penseästi, kun hän näkee ”Lingardin tanssimassa”, Jamesin ”kaatumassa omiin jalkoihinsa” ja Jonesin ”puskemassa palloa nurmen pinnasta”.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kovinkaan moni ei tietenkään ole unohtanut sitä, että Ronaldoa vietiin huhuissa vahvasti Manchester Cityyn vielä aiemmin tänään päivällä. Aidan Walshia nauratti se, että osa City-kannattajista kutsui Ronaldoa ”kaikkien aikojen parhaaksi” vielä viime yönä.

Toisaalta sama pätee toiseen suuntaan: monet katkeroituneet Unitedin fanit sanoivat, etteivät he voisi antaa Ronaldolle anteeksi, jos tämä suuntaisi Manchesterin taivaansiniselle puolelle. Ja Lionel Messiä ylistettiin olan takaa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

On kuitenkin mainittava, että Ronaldo kantaa mukanaan myös erittäin kielteisiä, häpeää aiheuttavia leimoja. Sarthak Dev kuuluu heihin, jotka eivät ole valmiita unohtamaan Ronaldoon kohdistuneita raiskaussyytöksiä.

– Toivon, että häviämme jokaisen pelin, jossa hän pelaa, toteaa Dev.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Aivan kaikki eivät olleet varmoja siitä, että Ronaldo ratkaisisi myöskään Manchester Unitedin pelillisiä ongelmakohtia. Adam McKola muun muassa huomautti, että Manchester Unitedin kokoonpanosta puuttuu huippuluokan puolustava keskikenttäpelaaja:

– Onko kukaan kertonut Cristianolle, että hän pelaa keskikentän pohjalla?