Rafa Benítezin luotsaama Everton käy tiettävästi siirtoneuvotteluita sekä Juventuksen että Paris Saint-Germainin kanssa.

The Athletic kertoo, että Juventus haluaa korvata lähtökuopissa olevan Cristiano Ronaldon entisellä hyökkääjällään Moise Keanilla, joka siirtyi vuonna 2019 Goodison Parkille.

Kean, 21, ei ole onnistunut lunastamaan hänelle asetettuja odotuksia Evertonissa. Italialaiskärki vietti viime kauden lainalla PSG:ssä, mutta palasi kesällä omistajaseuransa paitaan.

Kean avasi joukkueen Liigacup-ottelun Huddersfieldia vastaan aiemmin tällä viikolla. Hän jäi kuitenkin tehoitta tuittuiltuaan itselleen punaisen kortin jo tunnin pelin kohdalla. Ottelu saattoi jäädä hänen viimeisekseen Toffees-paidassa.

[readmore from=Siirtouutiset]

The Athleticin mukaan Juventus haluaa hankkia Keanin joko pysyvällä siirrolla tai kauden 2021-22 kattavalla lainasopimuksella, johon sisältyy pakollinen osto-optio. Everton maksoi Keanista noin 28 miljoonaa euroa, mikä on sama summa, jota Juventus pyytää Manchester Cityltä Ronaldosta.

Keanin lisäksi Everton neuvottelee RMC Sportin mukaan Richarlisonista, jonka PSG on halukas hankkimaan Kylian Mbappén tilalle. Mbappé on lähellä suorittaa yli 170 miljoonan euron siirron Real Madridiin.

Benítez on toistaiseksi poissulkenut brassihyökkääjän mahdollisen lähdön, mutta siirtoikkunan viimeisten päivien aikana on aina ollut tapana käydä isoja, yllättäviä käänteitä.