Entinen valioliigapelaaja Joe Cole ei löytänyt Arsenalin lauantain peliesityksestä yhtään hyvää sanottavaa. Tykkimiesten murheellinen kausi jatkui Etihadilla Manchester Cityn annettua selkäsaunan 5-0-lukemin.

Granit Xhakan ulosajon vuoksi osan ottelusta vajaalla pelannut Arsenal on hävinnyt nyt kolme ensimmäistä valioliigaotteluaan. Seura on päästänyt yhdeksän maalia ja oma maalitili on toistaiseksi avaamatta.

– Arsenalista on tällä hetkellä vaikea löytää mitään positiivista. Se on ollut täyttä kaaosta, Cole kritisoi BT Sportin asiantuntijana.

– Heidän täytyy pystyä pysymään jaloillaan ja keskittyneenä. He eivät saa tehdä hätiköityjä ratkaisuja. Modernissa jalkapallossa ei ole varaa luovuttaa.

Arsenal-legenda Martin Keown seurasi lontoolaisittain synkkää ottelua selostamosta. Myös seuran entinen puolustaja oli järkyttynyt peliesityksestä.

– Tunnen oloni turtuneeksi. En sanoisi tämän olleen noloa, mutta tämä on muuttumassa nolostuttavaksi. Seuraavalla Norwich-ottelulla on nyt täysin uusi merkitys Keown kommentoi BT:lle.

– Heidän ryhmityksensä oli taktisesti naiivi. Xhakan ulosajo ei auttanut asiaan ja sellaista ei odota joukkueen kokeneen kaartin pelaajalta.

– Jopa ennen sitä päästämämme maalit olivat koomisia. Tämä on Arsenalille todella surullinen päivä.