Manchester Unitedin laitahyökkääjä Daniel James on lähellä pysyvää siirtoa Leedsiin, kertoo The Guardian.

Walesilaislaituri James, 23, on saanut Manchesterissä vaihtelevasti vastuuta siirryttyään seuraan kaksi vuotta sitten Swanseasta vajaan 18 miljoonan euron korvauksella. Cristiano Ronaldon ja Jadon Sanchon siirtojen myötä Jamesin peliaika vähenisi oletettavasti jatkossa entisestään.

Guardianin mukaan Manchester United haluaa noin 23 miljoonaa euroa Jamesista, jolla olisi vielä kolme vuotta sopimusta jäljellä Old Traffordilla.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Leeds on Jamesin perässä. Hurjasta nopeudestaan tunnettu walesilaiskiituri oli siirtymässä Swanseasta Leedsiin tammikuussa 2019, mutta diili kaatui aivan viime hetkellä. James kertoi erikoisesta tapahtumaketjusta myöhemmin Living The Dream -podcastissa.

– Saavuin Elland Roadille (Leedsin stadion) noin iltakuudelta. Minusta otettiin kuvat pelipaidan kanssa ja kävin haastateltavana, koska he halusivat ne ulos heti aamulla, mutta sitten se muuttui omituiseksi.

– Kello oli yhdeksän illalla ja olin allekirjoittanut kaikki paperit. Seurojen piti enää neuvotella keskenään. Ihmiset kyselivät minulta, mitä on meneillään, mutta minulla ei ollut kirjaimellisesti hajuakaan. Siirtoikkunaa oli jäljellä enää 15 minuuttia, kun ajattelin, että ”tämä ei ehkä toteudukaan”.

– Soitin lopulta Swansean puheenjohtajalle kysyäkseni, mitä tapahtuu. Se kaikki oli hieman sekavaa, ja sitten siirto ei toteutunutkaan. Heitin puhelimen kädestäni.