Swansea haluaa hankkia Rhys Williamsin täksi kaudeksi lainalle Liverpoolista, mutta sopimus saattaa riippua siitä, saadaanko myös Nat Phillipsistä tarjouksia määräaikaan mennessä.

Liverpool uskoo, että 20-vuotias Williams hyötyisi lainavuodesta Mestaruussarjassa. Pelaaja itsekin on kiinnostunut mahdollisuudesta, mutta seura ei ole vielä näyttänyt vihreää valoa topparin siirtymiselle Etelä-Walesiin.

LUE MYÖS: Swansean avainpelaaja ja Walesin EM-sankari löysi uuden seuran Valioliigasta

Liverpool on tietoinen myös Phillipsin herättämästä kiinnostuksesta. 24-vuotias toppari on asetettu myyntiin 12 miljoonan punnan hintalapulla ja kiinnostuksen niin koti- kuin ulkomaisissa seuroissa kerrotaan olevan kasvussa.

[readmore from=Liverpool]

Brighton, Burnley ja Newcastle ilmaisivat kaikki kiinnostuksensa aiemmin kesällä, minkä lisäksi Leicester harkitsi tarjouksen tekemistä ennen kuin se lopulta hankki Jannik Vestergaardin Southamptonista. Myös Belgian, Saksan ja Hollannin pääsarjaseuroilta on tullut kyselyjä.

Kehitystä odotetaan tulevina tunteina sekä Williamsin että Phillipsin tulevaisuuden suhteen. Topparit pelasivat viime kaudella paljon yhdessä, auttaen Liverpoolin Mestarien liigaan sen seurahistorian yhden suurimman loukkaantumiskriisin keskellä.

Lähde: Goal