Arsenal on ilmoittanut laitapelaajalleen Ainsley Maitland-Nilesille, että hänet on pudotettu edustusjoukkueesta tämän viikon ajaksi, kertoo The Mirror.

Maanantaina iltapäivällä Maitland-Niles, 23, julkaisi Instagram-tilillään tarinan, jossa luki: ”Haluan vain mennä johonkin, mihin minut halutaan ja missä saan pelata”. Itkuisin hymiöin korostettu viesti oli osoitettu Arsenalille.

The Mirrorin mukaan Arsenalin manageri Mikel Arteta esti Maitland-Nilesin siirron Evertoniin, vaikka Maitland-Niles ei ole pelannut tällä kaudella Tykkimiehissä kuin 48 minuuttia.

Vielä viikonloppuna Arsenal vaikutti olevan valmis luopumaan hänestä, mutta Héctor Bellerínin potentiaalinen siirto Espanjaan muutti tilanteen.

Maitland-Niles on Arsenalin oma kasvatti, joka on pelannut seuran edustusjoukkueessa 123 kertaa, mutta hän on ollut pitkälti rotaatiopelaajan roolissa. Viime kauden jälkimmäisen puoliskon hän vietti lainalla West Bromwichissa, jossa hän sai enemmän peliaikaa Valioliigassa kuin koko Artetan Arsenal-pestin aikana.