Valioliigaseuroilta odotetaan runsaasti kauppoja siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Ikkuna umpeutuu Englannissa tänään (Suomen aikaa keskiviikon puolella kello 01).

Listasimme muutaman pelaajan, jotka voivat siirtyä tänään Valioliigaan.

Emerson

Tottenham on ostamassa oikean laitapakin Barcelonasta. Lehtitietojen mukaan Spurs maksaa 22-vuotiaasta brasilialaisesta 25+5 miljoonaa euroa. Emersonista tekee mielenkiintoisen se, että Barcalla on ollut yhteisomistajuus Emersoniin Real Betisin kanssa. Tänä kesänä Barcelona lunasti miehen itselleen, ja nyt Emerson on jatkamassa matkaansa eteenpäin pelattuaan vain kolme ottelua Kataloniassa.

Daniel James

Manchester United on vahvistanut hyökkäysosastoaan tänä kesänä Jadon Sancholla ja Cristiano Ronaldolla (Ronaldon siirto vahvistunee lopullisesti tämän päivän aikana). Uusien tulijoiden myötä lähtökuopissa on James, jonka ura on jatkumassa Leedsissä. Tämän hetken tietojen mukaan Leeds maksaa laitahyökkääjästä 28 miljoonaa euroa.

Renato Sanches

Wolverhampton pyrkii lainaamaan Sanchesin Lillestä ennen kuin siirtoikkuna umpeutuu. Euroopan-, Saksan-, Portugalin- ja Ranskan-mestaruude urallaan voittanut Sanches kärsii tällä hetkellä polvivammasta.

Saúl Ñíguez

Chelsea on kiinnostunut hankkimaan Saúlin Atlético Madridista. Kyseeseen tulisi laina osto-option kera. Atlético on yrittänyt kaupitella Saúlia eri suuntiin pitkin kesää, mutta viimeisimpien tietojen mukaan Atleti haluaa varmistaa korvaajan saamisen ennen kuin se on valmis päästämään Saúlia pois.

Jules Koundé

Koundésta voi tulla yksi siirtoikkunan viimeisen päivän suurimmista kaupoista. Chelsea haluaa Sevilla-topparin ja on valmis maksamaan nuoresta ranskalaisesta noin 50 miljoonaa euroa. Yhtäkkiä Sevilla kuitenkin nostikin hintaa 15 miljoonalla, mikä voi kaataa kaupan.

Näitä ja kaikkia muita peliliikkeitä seurataan koko päivän ajan Valioliiga.comin LIVE-seurannassa. Pääset LIVE-seurantaan tästä.