Evertonin hyökkääjä Moise Kean siirtyy Juventukseen kahden vuoden lainasopimuksella.

Juventus maksaa Evertonille Keanin, 21, lainapestistä seitsemän miljoonaa euroa. ”Tiettyjen ehtojen” täyttyessä Juventus on velvoitettu hankkimaan hänet pysyvästi 28 miljoonan euron siirtokorvauksella, joka voi nousta vielä kolmella miljoonalla eurolla bonusten myötä.

Kean siirtyi Evertoniin kaksi vuotta sitten juurikin Juventuksesta, joka sai hänestä 27,5 miljoonan euron siirtokorvauksen. Italialaiskärki ei kuitenkaan vastannut hintalappunsa tuomiin odotuksiin Goodison Parkilla.

Hän pelasi Evertonissa 39 ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen kaksi. Viime kauden Kean vietti lainalla Paris Saint-Germainissa, jossa hänen tilastonsa olivat täysin eri luokkaa: 41 peliä, 17 osumaa ja yksi maalisyöttö.

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen
✍️ OFFICIAL | Moise Kean returns to Juventus! ⚪️⚫️

#WelcomeBackMoise