Ranskalaisen RMC Sportin mukaan Tottenhamin laitapuolustaja Serge Aurier haluaa purkaa nykyisen sopimuksensa välittömästi löytääkseen itselleen uuden seuran mahdollisesti vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Aurier, 28, on ollut pitkään siirtohuhujen kohteena. Norsunluurannikon maajoukkuemies halusi vaihtaa maisemaa tiettävästi jo viime vuonna, eikä tilanne ole ollut tänä kesänä toinen.

Tottenham ei kuitenkaan ole onnistunut löytämään Aurierille ostajaa, minkä takia asemaansa pettynyt pelaaja haluaa purkaa sopimuksensa. Entisen PSG-pelaajan nykyinen diili Pohjois-Lontoossa ulottuisi kesään 2022.

Dan Kilpatrick

@Dan_KP
#thfc Per @RMCsport, Spurs in talks to terminate Aurier’s contract a year early after failing to find a buyer before the deadline

Seuraamme siirtoikkunan tapahtumia yöhön asti LIVE-seurannassamme, hyppää mukaan!