Valioliigasta viime kauden päätteeksi pudonnut Sheffield United vahvisti maalivahtiosastoaan siirtoikkunan viime hetkillä Ruotsin maajoukkuetorjuja Robin Olsenilla.

31-vuotias Olsen siirtyy Blades-paitaan kauden 2021-22 kattavalla lainasopimuksella Italian suurseura AS Romasta.

Olsenin lainapesti tuli ajankohtaiseksi, sillä Roman tuore päävalmentaja José Mourinho pudotti hänet kauden alla joukkueen nelosvahdiksi. Näin ollen vastuuta ei olisi ollut kauden aikana luvassa minuuttiakaan.

Englannin pelikentät tulivat Olsenille tutuksi jo viime kaudella, kun hän pelasi lainalla Evertonissa. Ruotsalaisvahti sai tuolloin vastuuta seitsemässä valioliigaottelussa sekä neljässä cup-ottelussa.

Sheffield Unitedissa Olsenille lienee luvassa jopa ykköstorjujan paikka, sillä seura myi hiljattain luottovahtinsa, Aaron Ramsdalen, Arsenaliin.

Valioliigaan pikapaluuta tavoitteleva sheffieldiläisseura on aloittanut kautensa umpisurkeasti. Viiden ottelukierroksen jälkeen se on yhä ilman voittoa, kerännyt vain kaksi sarjapistettä ja onnistunut ainoastaan kertaalleen maalinteossa. Sarjataulukossa se on viimeistä edeltävänä.

Sheffield United

@SheffieldUnited
Sweden's No.1. 🇸🇪

𝐕ä𝐥𝐤𝐨𝐦𝐦𝐞𝐧, 𝐑𝐨𝐛𝐢𝐧. 🤝