Arsenalin kausi Valioliigassa on startannut käyntiin katastrofaalisen huonosti. Se on hävinnyt kaikki kolme peliään, tekemättä ainuttakaan maalia. Vastassa on ollut toki Manchester City sekä Chelsea, mutta myös sarjanousija Brentford.

Arsenalin tekninen johtaja Edu Gaspar ei kuitenkaan halua vetää kolmesta ottelusta vielä liikaa johtopäätöksiä. Tykkimiehet ovat kärsineet useista loukkaantumisista, eivätkä he ole vielä päässeet pelaamaan parhaalla miehistöllään.

– Totta kai se on satuttanut meitä olla tässä tilanteessa [viitaten viimeiseen sijaan sarjataulukossa]. Meitä on sattunut, minua on sattunut. En halua nähdä seuraamme siellä, Edu totesi Sky Sportsille.

– Meillä on ollut kolme peliä, enkä ole nähnyt koko joukkuetta vielä yhdessä. Haluan nähdä uudet hankinnat ja joukkueen valmiina. Kaikissa peleissä meillä on ollut huonoa tuuria koronaviruksen ja loukkaantumisten takia, brasilialainen jatkoi.

– Haluan nähdä joukkueen pelaavan yhdessä, ja arvioidaan sitten vasta heidät. Ymmärrän, että tilanteemme on todella hankala. Mutta ei tuomita joukkuetta vielä, Edu päätti.