Chelseaa ja Aston Villaa pelaajaurallaan edustaneen Tony Cascarinon mukaan Arsenalilla kulkisi paremmin, mikäli Sam Allardyce toimisi seuran managerina Mikel Artetan sijaan.

Arsenal on aloittanut valioliigakautensa kolmella tappiolla, eikä ole onnistunut vielä kertaakaan maalinteossa. Vastustajat eivät ole olleet sieltä helpoimmasta päästä, mutta siitä huolimatta kukaan tuskin osasi odottaa Tykkimiesten olevan jumbosijalla syyskuun maajoukkuetauolle lähdettäessä.

[readmore from=Arsenal]

– Siitä huolimatta, että West Brom putosi viime kauden päätteeksi, hän [Big Sam] teki seurassa hyvää jälkeä. Hän paransi joukkueen puolustusta merkittävästi, Cascarino pohjusti hurjaa väitettään.

– Olen varma, että hän tekisi myös Arsenalista paremman. Tiedän, että jotkut Arsenalin fanit eivät pidä tästä ajatuksesta. He haluavat joukkueessa olevan hohtoa. Mutta uskon, että Sam tekisi epäilemättä parempaa työtä kuin Arteta tällä hetkellä.

66-vuotias Allardyce on valmentanut Englannissa peräti 11 eri seuraa. Englannin maajoukkuettakin hetkellisesti luotsannut konkari on ollut työtön kesästä lähtien kieltäydyttyään West Bromin jatkosopimustarjouksesta.