Chicharito Hernández edustaa nykyään MLS-seura Los Angeles Galaxya.

33-vuotias meksikolaiskärki muistetaan parhaiten vuosistaan Manchester Unitedissa. Chicharito pelasi Manchester Unitedissa vuodet 2010-15, joista viimeinen sujui lainalla Real Madridissa.

Chicharito pelasi Manchester Unitedissa yli 150 ottelua ja voitti muun muassa kahdesti Valioliigan mestaruuden.

Manchester Unitedin UTD Podcast haastatteli Chicharitoa, joka muisteli aikaansa seurassa.

– Manchester United on ikuisesti seurani. Olen hyvin kiitollinen Real Madridille, Sevillalle, Bayer Leverkusenille ja West Hamille. Rakastan niitä, mutta totta puhuen kerran edustettuasi Manchester Unitedia se on aina seurani, Chicharito totesi.

– Koin ja elin siellä upeita asioita. Voin sanoa olleeni ainoa meksikolaispelaaja Sir Alex Fergusonin alaisuudessa. Tein Fergusonin aikakauden viimeisen maalin ja olen ainoa Valioliigan mestaruuden voittanut meksikolainen. Toivottavasti tulevaisuudessa näemme enemmän meksikolaisia Manchester Unitedissa. Rakastaisin sitä. Olen silti ainoa Valioliigan voittanut meksikolaispelaaja ja voitin sen vielä kahdesti, hyökkääjä muisteli.

Chichariton mielestä vuodet Manchester Unitedissa antoivat hänelle mahdollisuuden pelata myös Real Madridin kaltaisessa suurseurassa.

– Manchester United auttoi minua pelaamaan myös Real Madridissa ja myöhemmin siirtymään Saksaan. Sain kaiken sen pelattuani Manchester Unitedissa.

Lähde: Manchester United