Watfordin manageri Xisco Muñoz sanoo, että joukkueen pitkäaikaisen kapteenin ja hyökkääjän Troy Deeneyn lähtö merkitsi seuralle uuden aikakauden alkua.

Deeney, 33, siirtyi elokuun lopussa lapsesta asti kannattamaansa Birmginham FC:hen edustettuaan Watfordia yhtäjaksoisesti vuodesta 2010 lähtien. Reilun kymmenen vuoden aikana hän pelasi Hornetsin riveissä 419 ottelua tehden niissä yhteensä 140 maalia.

Viime kaudella loukkaantuminen vähensi vastuuta, ja alkaneella kaudella Deeney jäi Watfordissa vähälle peliajalle ennen siirtoaan. Xiscon mukaan vastaavassa tilanteessa on normaalia hakea peliaikaa muualta, vaikka olisi kuinka iso seuralegenda.

– Se on normaalia, kun viettää 11 vuotta yhdessä seurassa. Siihen mahtuu monenlaisia tilanteita ja kaikki haluavat tietää sinusta. Minä kunnioitan Troyta suuresti, tämä on uusi aikakausi ja hän on todella hyvä ihminen, sanoi Xisco Sky Sportsin mukaan.

– Tämä on normaalia jalkapallossa. Meidän on ymmärrettävä, että näin voi tapahtua kenelle tahansa. Joskus se tapahtui Zinédine Zidanelle, myöhemmin David Beckhamille ja nyt Troylle.

– Tällaista elämä on, mutta voin sanoa vain, että minä kunnioitan häntä suuresti. Toivon hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen ja olen varma, että hän nauttii jalkapallon pelaamisesta nyt koko ajan.