Cristiano Ronaldo palasi elokuussa Manchester Unitediin. Ronaldo debytoi lauantaina tehtyään kaksi maalia Newcastlen verkkoon Valioliigassa.

Ronaldo nappasi palatessaan seiskapaidan itselleen, jonka vuoksi Edinson Cavani joutui vaihtamaan pelinumeroaan. Se kuvastaa Cavanin tilannetta Manchester Unitedissa, sillä Ronaldo palasi seuraan ja on jatkuvasti avauskokoonpanossa oleva hyökkäyksen keulakuva.

Cavanin odotetaan jäävän tällä kaudella hyvin pieneen rooliin Manchester Unitedissa.

Entinen Englannin A-maajoukkuehyökkääjä Darren Bent otti kantaa Cavanin tilanteeseen talkSPORT:n haastattelussa. Bent povaa Cavanille vaikeaa kautta.

– En usko Ole Gunnar Solskjærin onnistuvan pitämään kaikkia tyytyväisinä. Cavani on huippuammattilainen ja todellinen legenda. Hän on ollut vaikuttava pelaaja läpi uransa pelaten huipputasolla ja tehden valtavan määrän maaleja. Cavani oli loistava viime kaudella ja teki Eurooppa-liigassa ja Valioliigassa yhteensä 16 maalia, Bent muistutti.

– Cavani astui esiin, kun Manchester United tarvitsi häntä vaikeilla hetkillä ja suurissa otteluissa, mutta nyt heillä on Ronaldo, joka on joukkueen ykköstykki alusta loppuun. Ei Ronaldoa oteta vaihdosta kentälle ratkaisemaan ottelua. En näe, minne hän mahtuu tässä joukkueessa. Uskon hänen suuttuvan jossain vaiheessa, jos peliaika jää vähäiseksi.

Cavanin sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Lähde: AS