Hallitseva mestari Chelsea aloitti tämän kauden urakkansa Mestarien liigassa tiistai-iltana voitokkaasti, kun se kaatoi Zenitin lukemin 1-0.

Avausjakso ei jalkapallollisia hienouksia juuri tarjonnut, sen kertoivat myös tilastot. Chelsea ei kirjauttanut itselleen yhtään laukausta maalia kohti, eikä vieraatkaan saaneet kuin yhden laukauksen maalia kohti. Maalintekoyritykset kirjattiin lontoolaisten hyväksi 4-2.

Toisella jaksolla Chelsea kuitenkin piristyi selkeästi ja se alkoi saamaan painetta venäläisvieraiden maalille. Lopulta painostus tuotti tulosta maalin muodossa, kun kamppailua oli takana 69 minuuttia.

César Azpilicuetan tarkka keskitys boksin sisään leijaili Romelu Lukakun päätä kohti, ja belgialainen nikkasi pallon alakulmaan. Maali oli hyökkääjän uran ensimmäisen Mestarien liigassa Chelsean paidassa.

 

OptaJoe

@OptaJoe
14 - Only Robert Lewandowski (21), Erling Haaland (20) and Bruno Fernandes (17) have scored more goals than Romelu Lukaku (14) in major European competition since the start of 2019-20. Rise.

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.