Stoken ja Barnsleyn 1–1-tasapeliin päättynyttä Mestaruussarjan kohtaamista varjostivat ikävät tapahtumat kentän laidalla.

Stoken apulaismanageri Dean Holden ja valmentaja Rory Delap sekä Barnsleyn valmentaja Joseph Laumann saivat kahakan seurauksena suoran punaisen kortin.

Brittimedian mukaan tapahtumasarja lähti ottelun lopulla liikkeelle, kun pallo yritettiin saada nopeasti takaisin peliin. Tilanne eskaloitui pahasti valmentajien välillä, ja paikalle ryntäsi useita pelaajia ja taustaryhmän jäseniä molemmista leireistä.

– Pallo meni kentän ulkopuolelle, ja selvästi heidän taustaryhmänsä yritti pitää huolen siitä, ettei se palaa nopeasti peliin. Dean yritti hakea pallon, joten hän teki väärin mennessään heidän tekniselle alueelleen, mutta hän yritti nopeuttaa peliä, kommentoi Stoken manageri Michael O’Neill.

Barnsleyn luotsi Markus Schopp puolestaan totesi, että hänen kimppuunsa hyökättiin tilanteessa.

Myös yksi pelaajista joutui jättämään kentän ennenaikaisesti. Tom Smithin peli päättyi punaiseen korttiin 85. minuutilla.

Tapahtumat ovat herättäneet laajaa keskustelua sosiaalisessa mediassa. Brightonin ex-kärkipelaaja Glenn Murray antoi oman kommenttinsa Sky Sportsilla.

– Normaalisti pelaajat ilmestyvät aamulla paikalla vähän nolostuneina, mutta uskon, että huomenna valmentajat ovat nolostuneita, Murray sanoi.

– Se ei ollut hyväksyttävää. Heidän pitää johtaa omalla esimerkillään.

Lähteet: Mirror, Stoke Sentinel