Manchester Unitedin ranskalaista keskikenttäpelaajaa Paul Pogbaa on huhuiltu seurasta ulos jo pidemmän aikaa. Pelaajan agentti Mino Raiola on väläytellyt paluuta Juventukseen, koska Pogba kaipaa hänen mukaansa Torinoon.

Myös Real Madrid ja Paris Saint-Germain ovat olleet puheissa aktiivisesti mukana. United on toki nykyisin niin kova joukkue, että varmasti jatkaminen Manchesterissa on viimeistään nyt Pogballe selkeä vaihtoehto.

Mundo Deportivon mukaan United on tähyillyt jo mahdollisia korvaajia ranskalaistähden tilalle, jos tämä päättäisi vaihtaa maisemaa.

Lehden mukaan vahviten tyrkyllä Unitedin keskikentälle olisi AC Milanissa upeasti esiintynyt Franck Kessié. Norsunluurannikkolaisen sopimus päättyy samaan aikaan Milanon suunnalla, kun Pogba vapautuu nykyisestään.

Italialaisen Calciomercaton mukaan 24-vuotias Kessié ei suinkaan ole ainoa pelaaja Manchesterin suurseuran listalla. Lehden mukaan United on kiinnostunut myös Tottenhamin Tanguy Ndombelesta.

Kessién tapaan Ndombele on 24-vuotias, mutta hänen sopimuksensa Spursin kanssa jatkuu aina kesään 2025 asti. Ndombelesta United joutuisi siis maksamaan siirtokorvauksen.