Ranskalainen radiokanava RMC uutisoi tiistaina, miten Chelsea teki kesällä 100 miljoonan euron tarjouksen Marquinhosista PSG:lle.

Topparin hankkiminen oli Chelsean ykköstavoite kesän siirtoikkunassa, mutta lopulta se jäi toteutumatta, kun Marquinhos jäi Pariisiin ja Jules Koundé Sevillaan.

Chelsea oli tiettävästi päässyt jo yhteisymmärrykseen Koundén kanssa sopimuksesta, mutta ei suostunut Sevillan hintapyyntöön. Sevilla vaati avainpelaajastaan noin 80 miljoonan euron siirtosummaa.

27-vuotiaasta Marquinhosista olisi muodostunut historian kallein puolustaja, jos osapuolet olisivat päässeet yhteisymmärrykseen siirrosta ja Chelsea olisi maksanut topparista 100 miljoonaa euroa.

Lähteen mukaan Marquinhos ei ollut kiinnostunut siirtymään pois Pariisista, eikä PSG:kään halunnut kuunnella saamaansa tarjousta sen tarkemmin.

Marquinhos on PSG:n kapteeni ja yksi seuran modernin aikakauden tärkeimmistä pelaajista. Toppari saapui seuraan kesällä 2013 ja on PSG:n kaikkien aikojen ottelutilastossa neljäntenä yli 320 ottelullaan.