Liverpool otti tiistaina reservipitoisella ryhmällä 3-0-voiton Norwichista liigacupin kolmannella kierroksella.

Vierasjoukkueen manageri Jürgen Klopp teki peräti yhdeksän muutosta avauskokoonpanoonsa edellisestä ottelusta ja antoi mahdollisuuksia nuorille sekä vähemmän pelanneille pelaajille. Avauksessa nähtiin myös kaksi debytanttia: laitapuolustaja Conor Bradley ja laitahyökkääjä Kaide Gordon.

16-vuotiaasta Gordonista tuli kautta aikain viidenneksi nuorin pelaaja, joka on esiintynyt Liverpoolin paidassa. Nuorukainen pääsi pelaamaan täydet minuutit punapaitojen oikealla laidalla ja sai pelin jälkeen isot kehut Liverpoolia kipparoineelta toppari Joe Gomezilta.

– Isoin juttu Kaidessa on se, että hänellä tuntuu olevan kokeneen pelaajan pää harteillaan. Ja se järkevä ajattelu pitää hänet maan tasalla, kommentoi Gomez Goalin mukaan.

– Hänen taitonsa puhuvat puolestaan, mutta hän on niin mukava jätkä. Kesän harjoituskaudella hän suhtautui kaikkeen rennosti.

– Hän käyttäytyy aina asianmukaisesti harjoitellessaan meidän (edustusjoukkueen) kanssamme. Hän tekee ylimääräisiä juttuja, joita minulle ei olisi tullut mieleenkään hänen iässään. Nostan hattua hänelle ja olen varma, että hän voi saavuttaa mahtavan uran.