Italialaisen Calciomercaton mukaan lontoolaisjätti Chelsea on sijoittamassa pitkälti koko siirtobudjenttinsa ensi kesänä Juventuksen keskuspuolustajaan Matthijs de Ligtiin.

Vasta 22-vuotiaalla hollantilaisella on tiettävästi sopimuksessaan 120 miljoonan euron ulosostopykälä. Keskuspuolustajan sopimus torinolaisseuran kanssa on voimassa kesään 2024 asti.

Chelsean topparitilanne on jo valmiiksi hyvä. Andreas Christensen, Thiago Silva ja ennen kaikkea Antonio Rüdiger pelaavat upeaa kautta, mutta jokaisen sopimus päättyy ensi kesänä.

Mediatietojen mukaan Christensenin kanssa jatkosopimusneuvottelut ovat hyvässä tilanteessa ja tanskalainen jatkanee Lontoossa. Sen sijaan Rüdiger ja Chelsea ovat englantilaislähteiden mukaan kaukana toisistaan palkan suhteen.

Thomas Tuchelin ryhmässä on siis uhkakuvia ensi kautta koskien. Tällä kaudella kolmen huipputopparin linja on toiminut kuin unelma.

Tämän kesän siirtoikkunassa Chelsea yritti loppuun asti saada Sevillan ranskalaispuolustajan Jules Koundén, mutta hänestä pyydetty hinta kohosi lopulta suuremmaksi, mitä lontoolaiset olivat valmiita maksamaan.

Aiemmin uutisoitiin myös, että Chelsea olisi kiinnostunut PSG:n brassitopparista Marquinhosista. Tämä taas ei tiettävästi ole kiinnostunut poistumaan Pariisista, jossa viihtyy mainiosti.

Ensi kesänä Chelsea aikoo italialaismedian mukaan kääntää katseensa de Ligtin suunnalle. Hänen ulosostopykälänsä aktivoituu kesällä.

Juventus käy tällä hetkellä hänen kanssaan neuvotteluita uudesta sopimuksesta, jotta nuori hollantilaistähti pysyisi Torinossa.