Juventuksen hyökkääjiltä Paulo Dybalalta ja Álvaro Moratalta jää väliin keskiviikon Mestarien liigan lohkovaiheen ottelu Chelseaa vastaan.

Kumpikin loukkaantui viime sunnuntaina sarjapelissä Sampdoriaa vastaan.

Dybala, 27, on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua tehden niissä yhteensä kolme maalia ja syöttäen kaksi. Aiemmin urallaan Chelseaa edustanut Morata, 28, on iskenyt seitsemässä ottelussa yhteensä kolme osumaa ja antanut yhden maalisyötön.

Chelsealla loukkaantumisista ja kolhuista ovat kärsineet Christian Pulišić, Mason Mount ja Jorginho, mutta koko kolmikko saatetaan nähdä keskiviikkona ainakin kokoonpanossa.

Lisäksi nilkkansa nyrjäyttänyt laitapuolustaja Reece James taistelee aikaa vastaan ehtiäkseen pelikuntoon Juventusta vastaan. James loukkasi nilkkansa lauantaina Valioliigassa Manchester Cityä vastaan ja joutui jättämään ottelun kesken.

– Hän väänsi nilkkansa. ja se oli todella kivuliasta. Minulla ei ole tässä vaiheessa hänestä enempää kerrottavaa, mutta katsotaan, mikä on hänen kuntonsa seuraavina päivinä, kommentoi Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel Sky Sportsin mukaan.