Arsenalin maalivahti Bernd Leno sanoo, että manageri Mikel Arteta ei ole perustellut hänelle, miksi Aaron Ramsdale nousi hänen edelleen veräjänvartijoiden nokkimisjärjestyksessä.

Neljättä kauttaan Arsenalissa pelaava Leno, 29, on pelannut Tykkimiesten ykkösvahtina jokaisena vuotenaan Lontoossa, ja hän on ajoittaisista mokista huolimatta saanut usein kehuja, kun muu joukkue ei ole ollut omalla tasollaan.

Tänä kesänä Arsenal hankki 23-vuotiaan Ramsdalen 28 miljoonalla eurolla tuomaan lisää kilpailua maalivahtiosastolleen. Hän ei kuitenkaan kauaa penkillä viipynyt, vaan nappasi Lenon tontin jo Valioliigan neljännellä kierroksella.

– Siihen ei ollut mitään selvää syytä, miksi minut pudotettiin joukkueesta, mutta sillä ei ollut mitään tekemistä suoritusteni kanssa, kommentoi Leno Sport Bildille Goalin mukaan.

– Hän (Arteta) on valmentaja, hän päättää. Tietysti tämä on vaikeaa minulle.

Leno on jo ehditty yhdistää siirtohuhuissa Milanon suurseuraan Internazionaleen. Saksalaistorjuja ei ole vielä heittänyt pyyhettä kehään Arsenalissa, mutta pysyväksi kakkosvahdiksi hän ei aio jäädä.

– Lontoo on todella mukava kaupunki. Milanokaan ei ole huono, ja se on lähempänä kotiani Stuttgartissa.

– En harkitse sitä (siirtoa) vielä vakavasti. Minun on hyvä olla Arsenalissa ja Lontoossa.

– Minun on ajateltava tällaisia juttuja vain, jos tilanteeni ei ole muuttunut mihinkään talveen mennessä.

– Keskityn työhöni harjoituksissa. En voi sitoutua tällä hetkellä mihinkään muuhun.

Lenolla on Arsenalin kanssa sopimus kesään 2023 saakka. Hän on pelannut Tykkimiesten tolppien välissä 121 ottelua ja pitänyt maalinsa puhtaana 35 kertaa.