Englannin entinen maajoukkuemies Peter Crouch kritisoi Chelsean 22-vuotiasta keskikenttäpelaajaa Kai Havertzia, joka esiintyi vaisusti Mestarien liigan tappiopelissä Juventusta vastaan.

Viime keväänä Mestarien liigan loppuottelun ratkaissut Havertz oli jätetty pois avauskokoonpanosta Valioliigan huippuottelussa Manchester Cityä vastaan, mutta Torinossa hän pääsi tositoimiin.

Saksalainen ei kyennyt kunnolla luomaan tekopaikkoja ja hukkasi itse yhden tilanteen, kun hän pääsi puskemaan lisäajalla Ben Chilwellin antamasta kulmapotkusta.

– Mielestäni (Hakim) Ziyech ja Havertz olivat suuria pettymyksiä, Crouch sanoi BT Sportilla.

– Mielestäni Havertz muistuttaa (Mesut) Öziliä. Hän tekee asioita, jotka tulevat häneltä helposti, ja hän näyttää teknisesti loistavalta, mutta aika ajoin hän voi myös näyttää laiskalta ja väkinäiseltä. Hän saattaa turhauttaa katsojan, ja mielestäni tänä iltana he olivat turhauttavia.

Crouch arvioi, että Chelsean pelissä näkyi loukkaantuneiden kirjoissa olevan keskikenttäpelaaja Mason Mountin puuttuminen.

(Massimiliano) Allegrin suunnitelma meni nappiin tänä iltana. He puolustivat erittäin hyvin ja tekivät murtautumisesta vaikeaa Chelsealle.

Lähde: Daily Mail