Arsenalin manageri Mikel Arteta on kiistänyt maalivahti Bernd Lenon väitteen, jonka mukaan saksalaistorjuja ei saanut mitään perustelua, miksi hän menetti paikkansa Aaron Ramsdalelle.

Leno, 29, on pelannut kesästä 2018 lähtien Tykkimiesten ykkösvahtina, mutta kuluvan kauden alla Sheffield Unitedista hankittu Ramsdale, 23, kiilasi hänen ohi syyskuun maajoukkuetauon jälkeen.

Aiemmin tällä viikolla Leno kertoi saksalaismedialle, ettei hän ole saanut selkeää selitystä sille, miksi hänet pudotettiin penkille.

– Siihen ei ollut mitään selvää syytä, miksi minut pudotettiin joukkueesta, mutta sillä ei ollut mitään tekemistä suoritusteni kanssa, kommentoi Leno Sport Bildille Goalin mukaan.

– Hän (Arteta) on valmentaja, hän päättää. Tietysti tämä on vaikeaa minulle.

Artetan mukaan asia ei ole kuten Leno väittää. Espanjalaisluotsi kertoi perjantaina lehdistötilaisuudessaan, että hän puhui Lenon kanssa hyvissä ajoin ennen kuin Arsenal kohtasi Norwichin viime kuussa. Tuo oli ensimmäinen sarjaottelu, jossa Lenon sijasta tolppien välissä olikin Ramsdale.

– Kävin erittäin selkeän keskustelun hänen kanssa 48 tuntia ennen kuin tein päätökseni, sanoi Arteta.

– Tietysti mikä tahansa hänen kanssa käymäni keskustelu on täysin yksityinen, enkä aio puhua siitä medialle.

Lenon ja Arsenalin sopimus päättyy kesällä 2023. Hän kertoi saksalaismedialle, että viihtyy yhä Lontoossa, mutta hän saattaa harkita vaihtoehtojaan, jos hänen tilanteensa ei ole talveen mennessä muuttunut.