Wolverhampton kaatoi lauantain valioliigaottelussaan Newcastlen lukemin 2-1. Joukkueen molemmista maaleista vastasi sama akseli; syöttäjänä Raúl Jiménez, maalintekijänä Hee-chan Hwang.

Korealainen on tällä erää Wolvesissa lainalla RB Leipzigista. Sopimuksessa on kuitenkin osto-optio, ja mikäli viime aikojen vire jatkuu, ei liene epäselvyyttä halusta käyttää se.

Hwang on ehtinyt olla Bruno Lagen joukkueen kokoonpanossa kaudella nyt neljään otteeseen – ja onnistunut maalinteossa jo kolmesti. Minuutteja kentällä on kasassa vasta 249.

Vasta pahasta päävammasta täyteen pelikuntoon palannut Jiménez teki ensimmäisen maalinsa lähes vuoteen, kun Wolves voitti viime kierroksella Southamptonin vierasottelussa 0-1. Meksikolaiselle vaikuttaa kelpaavan varsin hyvin korealaisen kaltainen aisapari. Lage suitsutti laajempaakin yhteistyötä omalta kantiltaan.

– Kumpaankin maaliin hän sai hyvän kosketuksen, mutta molempien osumien taustalla oli hyvä kollektiivinen työ. Hän on sopeutunut Valioliigaan hyvin, ja sopii pelitapaamme, portugalilainen sanoi ottelun jälkeen.

– Uskon siihen, että pelaajat haluavat tehdä asioita pallon kanssa. Huippupelaajat pystyvät nauttimaan tavastamme pelata, ja hän on huippupelaaja.