Manchester United -legenda Park Ji-Sung vetoaa joukkueen kannattajiin pyytäen heitä lopettamaan korealaisia rasistisesti pilkkaavan laulun.

Man United -fanit eivät ole tarkoittaneet laululla pahaa. Se lanseerattiin alun perin jo silloin, kun Park itse pelasi Manchester Unitedissa vuosina 2005-2012.

Laulussa lauletaan koiranlihan syömisestä, mikä on Parkin mukaan nykyään Koreassa kyseenalaista ja sanat aiheuttavat epämukavuutta. Man Unitedin fanit lauloivat laulua elokuun lopussa pelatussa vierasottelussa Wolverhamptonia vastaan, kun kotijoukkue oli esitellyt uuden korealaishankintansa Hwang Hee-chanin.

– Olen pahoillani, että hän joutui kuulemaan sen. Tiedän, että fanit eivät tarkoita sillä pahaa häntä kohtaan, mutta heidän pitäisi lopettaa sen sanan (koiranliha) käyttäminen. Nykyään se koetaan rasistisena korealaisia kohtaan, Park sanoi UTD Podcastissa.

– Se sana on erittäin häpeällinen korealaisille. Asiat ovat muuttuneet Koreassa paljon. On totta, että sitä on ennen syöty, mutta nuoremmat ihmiset todella vihaavat sitä. Kulttuuri on muuttunut.

– Pyydän siis faneja lopettamaan sen sanan käyttämisen siinä laulussa. Sen kuuleminen on epämukavaa korealaisille, joten on aika lopettaa.