Täksi kaudeksi paluun Valioliigaan tehnyt Watford julkaisi sunnuntaina tiedotteen, jonka sisältö on jo tuttua kauraa ties miten pitkältä ajalta; seuran edustusjoukkueen luotsi vaihtuu.

– Watford FC vahvistaa, että päävalmentaja Xisco Muñoz on jättänyt työnsä päävalmentajana. Johtokunta katsoo, että joukkueen viime aikaiset esitykset ovat noudattaneet negatiivista trendiä. Herhiläiset tulevat olemaan ikuisesti kiitollisia Xiscolle siitä roolista, joka hänellä oli sarjanousussa, ja toivottavat hänen uralleen hyvää jatkoa.

Watford Football Club

@WatfordFC
ℹ Watford FC confirms Xisco Muñoz has left his post as the club's Head Coach.

Vuodesta 2015 alkaen Watfordin managereina ovat toimineet joko ”pysyvällä” sopimuksella tai väliaikaisesti Slavisa Jokanovic, Quique Sánchez Flores (kahteen otteeseen), Walter Mazzarri, Marco Silva, Javi Gracia, Hayden Mullins (kahteen otteeseen), Nigel Pearson, Vladimir Ivic, ja toistaiseksi viimeisimpänä siis nyt erotettu Muñoz.