Manchester Unitedin valmennusryhmään kuuluva Mike Phelan on allekirjoittanut kesään 2024 asti ulottuvan jatkosopimuksen.

59-vuotias Phelan on toiminut Ole Gunnar Solskjærin apukätenä siitä lähtien, kun norjalainen saapui manchesterilaisseuran peräsimeen joulukuussa 2018.

Phelan toimi Man Unitedin apuvalmentajana myös Sir Alex Fergusonin aikakaudella vuosina 2008-13. Sen jälkeen hän on kokeillut siipiään myös managerina, mutta pesti Hullissa päättyi kaudella 2016-17 lyhyeen.

Fergusonin apukätenä Phelan pääsi juhlimaan kolme kertaa Valioliigan mestaruutta ja yhteensä kahdeksaa pokaalia, mutta Solskjærin kanssa pokaalikaappi ammottaa vielä tyhjyyttään.

Man Unitedin alkukausi on ollut pelillisesti todella heikko, eikä se tuloksellisestikaan ole ollut hyvä, mutta siitä huolimatta seurajohto antoi tässä luottamuslauseen valmennustiimille.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Solskjaer assistant manager Mike Phelan has extended his contract until 2024 with Manchester United. Another message from the club/board: backing the manager and his staff. 🔴 #MUFC #ManUtd