Evertonin laituri Andros Townsend kertoo, että hänen oli taivuteltava pettynyt Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo antamaan hänelle pelipaitansa.

Townsend teki lauantaina Evertonin maalin, kun Toffees päätyi vieraskentällä 1-1-tasapeliin Unitedia vastaan. Ronaldo aloitti pelin yllättäen vaihtopenkillä, mutta tuli kentälle juuri ennen Townsendin maalia.

Ottelun jälkeen Ronaldo käveli erittäin tyytymättömän oloisena kentältä. Townsend tepasteli portugalilaistähden vierellä kohti pelaajatunnelia, mutta Townsendin mukaan Ronaldo ei ollut oikein juttutuulella.

– Otin tavoitteekseni, että en lähtisi Old Traffordilta ilman Cristiano Ronaldon paitaa, kertoi Townsend talkSPORTin haastattelussa.

– Näitte loppuvihellyksen jälkeen, että juoksin suoraan hänen luokseen. En tiedä, mitä hän mumisi, mutta englantia se ei ollut.

– Hän mutisi portugaliksi ja minä kysyin häneltä kolme tai neljä kertaa hänen pelipaitaansa. Lopulta hän antoi periksi ja sanoi, että antaisi sen minulle sisällä.

– Minun oli odoteltava pukuhuoneessa, ja onneksi huoltaja sai hoidettua asian puolestani. Sen paidan aion pitää itselläni.

Townsend juhli maaliaan kopioimalla Ronaldon kuuluisaan SII-tuuletuksen.

– Keskustelimme siitä joukkueen bussissa päivä ennen Manchesterin-reissua. Jätkät kysyivät, tekisinkö sen, jos teen maalin. Sanoin, että voin tehdä, mutta he sanoivat, että minun pitää olla varma siitä, että olemme johdossa tai että maali tulee pelin loppuhetkillä, jotta Ronaldo ei pysty vastaamaan siihen.

– Minä innostuin hieman ja kaaduin melkein selälleni. Katsoin pelikelloon, ja se näytti 65 minuuttia. Annoin maailman parhaalle pelaajalle puoli tuntia aikaa nolata minut ja tehdä voittomaali. Onneksi hän ei onnistunut.