Leicesterin laitapuolustaja Timothy Castagne on avautunut pahasta loukkaantumisestaan, joka oli jopa lähellä päättää hänen uransa.

Belgian maajoukkuemies törmäsi venäläispelaajaan viime kesän EM-kisojen ensimmäisellä ottelukierroksella sillä seurauksella, että silmäkuoppa murtui useammasta kohtaa. Vamma korjattiin kuusituntisessa operaatiossa.

Mikäli osuma olisi tullut kolme senttiä ylemmäs, Castagne olisi voinut menettää näkönsä ja saada neurologisia vammoja. Hänen mukaansa ihmiset eivät aluksi ymmärtäneet, kuinka vakavasta loukkaantumisesta oli kyse.

– Täällä Englannissa luultiin, että se oli vähemmän vakava kuin se todellisuudessa oli. Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen kentälle palatessa, että tapahtuuko niin uudestaan, Castagne sanoo Leicester Mercuryn mukaan.

– Joten ajattelin, että minulla olisi pelkotiloja, mutta onneksi ei ollut. Olin onnellinen palatessani – etenkin nähdessäni poikien pelaavan ja maajoukkueen pelaavan EM-kisoissa, haluan olla osa sitä. Haluan vain pelata.

– Olen yksinkertaisesti onnellinen siitä, että pelaan taas. Asiat olisivat voineet mennä huonommin. Yritän vain nauttia siitä.

Paluunsa jälkeen Castagne on pelannut Leicesterin kaikissa liigaotteluissa ja Eurooppa-liigan otteluissa.