Irlannin maajoukkuekärki Callum Robinson myöntää, että on päättänyt olla ottamatta koronavirusrokotetta, vaikka hän on sairastunut covid-19-tautiin jo kaksi kertaa.

West Bromwichin 26-vuotias pelaaja sai ensimmäisen positiivisen testituloksen viime vuoden marraskuussa ja toisen elokuussa, jolloin häneltä jäi väliin kolme MM-karsintaottelua.

Nyt Robinson on taas Irlannin miehistössä ja saattaa pelata lauantaina Bakussa.

– Minua ei ole rokotettu, ei. Se on minun valintani tällä hetkellä, Robinson kommentoi Sky Sportsin sivuilla julkaistussa PA Median jutussa.

– Se on tietysti harmillista, että olen saanut tartunnan kaksi kertaa, mutta minua ei ole rokotettu. Jossakin vaiheessa tulevaisuudessa saatan muuttaa mieltäni ja haluan tehdä sen, mutta tällä hetkellä minua ei ole rokotettu.

Robinsonilta kysyttiin sen jälkeen, miksi hän ei ole hankkinut rokotesuojaa.

– En vain ole, en vain ole tehnyt sitä. Mielestäni se on henkilökohtainen valinta, ja se on minun valintani tällä hetkellä. Minua ei ole rokotettu.

Robinson tietää, että moni manageri ja muu ihminen haluaisi rokotukset kaikille pelaajille, mutta hän itse ei pakottaisi ketään siihen, koska kyse on omasta valinnasta ja kehosta.