Ranskalaishyökkäjä Anthony Martial onnistui viime viikonloppuna pitkästä aikaa maalinteossa Manchester Unitedin paidassa.

Unitedin ex-maalitykin Dwight Yorken mielestä Martial tarvitsisi nyt useamman ottelun näyttöpaikan. Mies on saanut osakseen paljon kritiikkiä viimeksi kuluneen vuoden aikana.

– Kun pelaa tässä seurassa eikä onnistu tehtävässään ja vire heikkenee mistä syystä tahansa, silloin joutuu suurennuslasin alle. Hänen on todella ryhdyttävä töihin, jotta hänellä olisi tulevaisuus tässä seurassa, Yorke sanoo Goalille.

– Hän on epäilemättä valtavan lahjakas, ja häneltä löytyvät kaikki ominaisuudet, jotka me haluamme nähdä hyökkäävällä pelaajalla. Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö hän voisi olla elintärkeä pelaaja meidän joukkueessamme, mutta tällä hetkellä hän ei ole kokoonpanossa, ja hänen on löydettävä tie takaisin kokoonpanoon.

Martial on rikkonut 20 maalin rajapyykin vain kerran kuuden kauden aikana Old Traffordilla – kaudella 2019–20, jolloin osumia tuli 23.

– Hänellä oli yksi kausi, jolloin hän oli erinomainen ja näytti todelliselta uhalta, mutta jollakin tapaa häntä on mielestäni kohdeltu epäoikeudenmukaisesti, koska mielestäni ysipaikan rooli on spesialistin rooli ja sillä paikalla on pelattava viikosta toiseen, jotta se tulee tutuksi. Hän aloitti ensin vasemmalla ja pelasi sitten oikealla, joten hän ei ole sopeutunut siihen kovinkaan paljon.