Hyökkääjälegenda David Villa povaa loistokasta uraa Manchester Cityn nuorelle espanjalaispelaaja Ferran Torresille.

21-vuotias Torres, joka siirtyi Man Cityyn kesällä 2020, on pelannut alkukauden aikana neljässä valioliigaottelussa ja tehnyt niissä kaksi maalia. Kolmessa viimeisimmässä Cityn valioliigaottelussa hän on kuitenkin joutunut tyytymään vaihtopelaajan rooliin.

Espanjan A-maajoukkueessa Torres on saanut kuitenkin runsaasti vastuuta ja tulostakin on syntynyt. Keskiviikkona hän onnistui maalinteossa kahdesti, kun Espanja kukisti Italian 2-1 ja selvitti tiensä Nations Leaguen finaaliin.

[readmore from=Manchester-City]

Syyskuussa 2020 Espanjan A-maajoukkueessa debytoinut Torres on tehnyt jo huimat 12 maalia 21 pelaamassaan maaottelussa. Laitahyökkääjän maalitahti on sitä luokkaa, että Villa, joka on Espanjan A-maajoukkuehistorian paras maalintekijä 59 osumallaan, uskoo Torresin nousevan hänen ohitseen maalitilastossa.

– Ottaen huomioon Ferranin iän ja peliesitykset on selvää, että hän tulee ylittämään maalimääräni. Tuossa iässä en ollut edes debytoinut A-maajoukkueessa, Villa sanoi Marcalle.

– Hän on todellinen huippupelaaja. Ferran on ollut sellainen jo Valencia-ajoista lähtien. Hän on voimakas, nopea ja hänellä on laadukas vasemman ja oikean jalan laukaus. Lisäksi hän voi kehittyä vielä hurjasti.