Chelsea-hyökkääjä Romelu Lukaku on vetäytynyt Belgian maajoukkueleiriltä lihasväsymyksen vuoksi.

28-vuotias Lukaku pelasi torstaina täydet minuutit, ja onnistui kerran maalinteossa, kun Belgia kärsi 3-2-tappion Ranskalle Nations Leaguen välieräottelussa. Sunnuntain pronssiottelussa Belgian A-maajoukkueen kaikkien aikojen parasta maalintekijää ei nähdä.

[readmore from=Chelsea]

– Romelu Lukaku kärsii lihasväsymyksestä. Hän poistuu maajoukkueleiriltä tämän ongelman vuoksi. En tiedä kuinka kauan hän joutuu olemaan sivussa, Belgian päävalmentaja Roberto Martínez kertoi lehdistölle lauantaina.

Kuten Martínez sanoi, ei Lukakun poissaolon pituudesta ole tällä hetkellä tietoa. Chelsea-leirissä taatusti toivotaan sormet ristissä hyökkääjän pikaista paluuta tositoimiin, sillä lontoolaisseura pelaa maaottelutauon jälkeen kahden viikon sisällä peräti viisi ottelua.

Kesällä Chelseaan 115 miljoonalla eurolla palannut Lukaku on pelannut alkukauden aikana yhdeksän ottelua ja onnistunut neljä kertaa maalinteossa.