Newcastle Unitedin uusi puheenjohtaja Yasir Al-Rumayaan on avannut avoimessa kirjeessään seuran kannattajille ja kaupungille uusien omistajien tavoitteita.

Magpies myytiin alkuviikosta Mike Ashleyn omistuksesta 300 miljoonan punnan arvoisessa kaupassa Saudi Arabian prinssi Mohammad bin Salmanin omistamalle Public Investment Fund -yritykselle.

Seurasta 80 prosenttia on nyt saudiarabialaisten omistuksessa.

Puheenjohtaja Al-Rumayaan puhui paikallislehti Chroniclen julkaisemassa kirjeessä uuden johtoportaan tavoitteista, kannattajien merkityksestä ja kunnianhimoisesta menestyksen tavoittelusta.

Omistajien tavoitteet ovat korkealla.

– Meidän sijoituksestamme seuraan on kirjoitettu paljon mediassa ja ymmärrämme teidän haluavan tietää enemmän meistä tämän tärkeän hetken keskellä seuranne historiassa, Al-Rumayyan aloitti kirjeen.

– Haluan ensimmäiseksi kertoa, että me olemme erityisen ylpeitä päästessämme Newcastle Unitedin kaltaisen instituution omistajaportaaseen. Tämä on teidän seuranne.

– Tämä yhteisö on ollut yli 125 vuoden ajan voimissaan. Nykyisistä kausikortin haltijoista osa seuraa vanhempiensa, isovanhempiensa ja isoisovanhempiensa jalanjälkiä.

– Uusina omistajana me kuuntelemme yhteisöänne.

– Haluan myös antaa teille vastauksia, mitä meiltä voi odottaa omistajina ja millaisia suunnitelmia meillä on seurallenne tässä vaiheessa.

[readmore from=Newcastle]

– Tärkeimpänä voitte odottaa kunnianhimoa. Haluamme teidän tavoin rakentaa säännöllisesti menestyvän joukkueen.

– Olemme täällä rakentamassa pitkäaikaista menestystä.

– Haluamme ensin keskustella seuran väen ja yhteisön kanssa saadaksemme heidän panoksensa mukaan ennen kuin toteutamme suunnitelmamme.

– Haluamme keskittyä asioihin, jotka tuottavat pitkäaikaista menestystä.